Luovumme käteisestä maksuvälineenä.

Kaisanetin myymälöissä voit maksaa maaliskuusta 2023 lähtien kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Käteistä emme ota enää vastaan maksuvälineenä 1.3.2023 alkaen.

Käteisen käyttäminen maksuvälineenä on vähentynyt yleisesti Pohjoismaissa ja sama suuntaus on havaittavissa Suomessakin. Maksamisen digitalisaatio näkyy myös meillä Kaisanetin myymälöissä ja tälläkin hetkellä valtaosa asiakkaistamme käyttää maksukorttia ostostensa maksamiseen. Tämä sai meidät toimimaan ja tarkastelemaan asiaa uudelta kantilta.

Luopuessamme käteisestä myymälöissämme, pystymme vapauttamaan sen käsittelyyn kuluneen ajan itse asiakaspalveluun. Aika, joka ennen käytettiin käteisen rahan käsittelyyn, kuljetukseen ja laskemiseen, voidaan käyttää nyt yksilöllisempään ja huolellisempaan asiakaspalvelutyöhön myymälöissämme.

Maksutapojen digitalisoiminen lisää myös myymälöidemme turvallisuutta ja vähentää rahanpesun riskiä. Käteisettömyys on myös ympäristöystävällisempää, kun rahan kuljetuksen ja käsittelyn aiheuttamat päästöt jäävät kokonaan pois Kaisanetiltä.

Heräsikö kysymyksiä tai haluatko antaa meille palautetta?

Asiakkaidemme mielipiteillä on meille merkitystä. Voit ottaa yhteyttä tai jättää palautetta asiakaspalveluumme alla olevan painikkeen kautta.