Deco M5 on koko kodin monipuolinen Wi-Fi-järjestelmä

Täydellisesti toimiva langaton verkko koko kotiin! TP-Link Deco M5 on koko kodin Wi-Fi-ratkaisu, joka pitää verkkosi vahvana kotisi koosta ja rakenteista huolimatta. Se luo yhtenäisen Wi-Fi-verkon, jotta voit nauttia saumattomasta yhteydestä kodissa liikkuessasi. Kolmen tukiaseman järjestelmällä voidaan kattaa jopa 420 neliömetrin tila, joten tämä sopii isojenkin omakotitalojen langattoman verkon rakentamiseen.

Helppo asennus ja hallinta mobiilisovelluksen kautta

Decon asentaminen on helppoa. Lataa vain TP-Link Deco -sovellus ja anna Decon löytää täydelliset paikat parhaimmalle yhteydelle. Oman kotiverkon hallinta onnistuu helposti älypuhelimeen tai tablettiin ladattavan sovelluksen avulla.

Vahvistinjärjestelmässä on kaksi toimintatilaa: Mesh-reititin ja tukiasema. Mesh-reititin toimii langattomana tukiasemana, reitittimenä ja palomuurina, niin että yhteys luodaan Ethernet-kaapelilla. Tukiasematilassa laite yhdistetään olemassa olevaan verkkoon kaapelilla ja toimii pelkkänä tukiasemana ilman reititystä tai palomuuritoiminnallisuutta.

Deco M5 asennus on helppoa puhelinsovelluksen avulla.

TP-Link HomeCare huolehtii verkkosi turvallisuudesta ja mahdollistaa yhteyksien aikataulutuksen sekä hallinnan. HomeCare tarjoaa kattavan turvallisuusratkaisun, jotta jokainen verkkolaitteesi on automaattisesti turvattu verkon vaaroilta. HomeCare tarjoaa kotiverkollesi haitallisen sisällön suodattimia, tunkeutumisen eston, lapsilukon ja karanteenitoiminnon saastutettujen laitteiden varalta. Voit QoS-asetusten avulla määrittää kaistaa eniten käyttämillesi laitteille, jotta niiden toiminta on aina parhaimmillaan. Yksinkertaiset komennot antavat priorisoida suoratoistoa, pelaamista, surffausta tai videokeskusteluja.

TP-Link ART: Paras yhteys. Joka kerta. Joka huoneessa. TP-Link ART -teknologia valitsee automaattisesti suorimman reitin kotisi kaikille laitteille Deco-laitteiden sijainnin perusteella. Sinulla on aina paras mahdollinen yhteys, missä ikinä oletkin, ja kaikki yhden SSID:n (verkon nimen) kautta. 2,4 GHz tai 5 GHz, ART asettaa laitteesi aina oikealle taajuudelle laitteesi ja sen käytön perusteella. Olet ART:in avulla vapaa liikkumaan huoneesta toiseen, kun suoratoistat, pelaat, lataat ja selaat kaikki saumattomalla Wi-Fi-yhteydellä.

Mesh-tukiasemien avulla nettiyhteys on saatavilla koko kotiin.
Mesh-verkolla jaat nettiä koko kotiin.

Valittavissa on yhden tai kolmen tukiaseman pakkaus riippuen kotisi koosta

TP LINK Deco M5 (1 kpl)

Yhdellä Deco-yksiköllä osamaksulla hintaan alkaen 8,25€/kk 12kk ajan tai kertaostoksena 99,00€

TP LINK Deco M5 – kolme yksikköä

Kolmella Deco-yksiköllä osamaksulla alkaen hintaan 8,29€/kk 24kk:n ajan tai kertaostoksena 199€

Lisätiedot
  • Neliydinprosessori
  • Langaton 400Mbs / 2,4GHz + 867Mbs / 5GHz
  • 4 sisäistä antennia Deco-yksikköä kohden
  • 2 Gigabit-porttia Deco-yksikköä kohden
  • 1kpl USB-C-liitin (virransyöttö)
  • IPv6 yhteensopiva
  • Bluetooth 4.2
  • koko: 120mmx38mm.
  • Pakkauksen sisältö: Deco M5 -tukiasema, verkkovirtalähde, Ethernet-kaapeli, käyttöopas

Saat meiltä aina asiantuntevaa opastusta ja apua valintaan

Kaisanetin myymälöissä, Kajaanissa ja Iisalmessa, asiantunteva myymälähenkilöstö on apunasi. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat älykodin laitteet. Laitteita ei tarvitse kauaa odottaa, kun tuotteet ovat noudettavissa jopa jo seuraavana päivänä.

Mesh-verkolla nettisurffailu on miellyttävää koko kodissa!