Keskity ydinosaamiseesi, jätä ICT-asiat ammattilaiselle

Paras mahdollinen ICT-ympäristö luodaan kunkin yritykseen tarpeisiin räätälöidysti. Lopputuloksena on kustannustehokas ja laadukas ICT-ympäristö, joka antaa asiakkaalle rauhan keskittyä olennaiseen.

Kaisanet palvelee paikallisesti ja laadukkaasti yrityksiä ympäri Suomea. Sopivat ratkaisut löytyvät niin muutaman hengen kuin keskikokoisillekin – yli sata henkeä työllistäville ­– yrityksille, joille jokaiselle räätälöidään sopiva ICT-kokonaisuus tarpeen ja toiveiden mukaan.

Paras mahdollinen yritysverkkoratkaisu syntyy asiakkaan tarpeet selvittämällä. Palvelujen skaala vaihtelee ICT-palveluiden täydestä ulkoistamisesta yksittäisten tuotteiden ja ohjelmistojen toimittamiseen.

”Tarjoamme maksutonta tarvekartoitusta, jossa selvitetään yhdessä asiakkaan kanssa heidän ICT-tarpeensa ja sen mukaan räätälöimme parhaan mahdollisen kokonaisuuden juuri kyseisen yrityksen tarpeisiin”, Kaisanetin senior tietoliikenneasiantuntija Markku Karppanen kertoo.

Repertuaarista löytyy kaikki mahdollinen, alkaen verkkoympäristön rakentamista laitteiston ja ohjelmistojen hankintaan aina järjestelmän ylläpitoon ja jatkuvaan tukeen.

WLAN-integraatiolla tehoa työntekoon

Kaisanet tarjoaa yritysverkkoihin myös turvalliset WLAN-integraatiot, jolloin kaikilla halutuilla laitteilla on pääsy yrityksen ohjelmistoihin, laitteisiin ja verkkoasemiin, mikä tehostaa työntekoa.

Tietoturva, joka on kriittinen asia jokaiselle yritykselle, toteutetaan tällaisessa verkossa sertifikaattiperusteisesti: Vain tunnetut laitteet saavat pääsyn sisäverkkoon, mikä on perinteistä salasanasuojausta turvallisempi.

Kaisanet tarjoaa asiakkailleen täyden palvelun ICT-kumppanuutta, tai vain pienempiä osakokonaisuuksia tai ohjelmistoja – juuri sillä laajuudella, mitä asiakas tarvitsee.

”Jokainen asiakas saa meiltä kymmenien ammattilaisten monialaisen ICT-osaamisen käyttöönsä. Asiakkaamme voivat rauhassa keskittyä ydinosaamisensa, kun me huolehdimme ICT-ympäristön toiminnasta heidän puolestaan.”