Kaisanettiläinen #6

Uratarinoissa esittelemme meidän henkilökuntaa eli Kaisanettiläisiä. Tällä kertaa esittelyssä on Eero Sonny. Eero on yrityspalveluiden myyntipäällikkö Kaisanetin Kajaanin yksikössä.

Kuka olet?
Eero Sonny

Mitä teet? Kajaani vai Iisalmi?
Olen yrityspalveluissa myyntipäällikkönä, ja työskentelen Kaisanetin Kajaanin yksikössä palvellen pääsääntöisesti Kainuun alueen asiakkaita.

Miten olet päätynyt Kaisanetille töihin?
Hain Kaisanetille työhakemuksella, kun Kaisanetille haettiin yrityspalveluihin myyntihenkilöä. Tämä oli pian KPO:n ja IPY:n yhdistymisen jälkeen eli silloin, kun Kaisanet perustettiin. Tulin taloon myyntineuvottelijaksi, saman esimiehen, Marko Kallion, alaisena kuin nytkin toimiessani myyntipäällikkönä.

Mistä pidät työssäsi?
Parasta työssäni ovat tehtävien monipuolisuus. Pidän siitä, että samassa talossa voidaan tuottaa laaja-alaisesti palveluita asiakkaille. Voimme tarjota asiakkaillemme asiantuntemusta asentajista ratkaisusuunnittelijoihin ja käytännössä tämä tarkoittaa, että meiltä asiakas saa koko palvelun saman katon alta.

Nautin vapaudesta tehdä asioita itsenäisesti, työn liikkuvuudesta ja IT-alan alati muuttuvasta kentästä, jolloin oma myös erityisosaamiseni kehittyy koko ajan.

Asiakaskohtaamiset ovat erityisen mukavia, kun voimme löytää ratkaisut juuri hänen tarpeisiinsa sopivaksi sekä tukea näin asiakkaan omaa liiketoimintaa. Usein lopputuloksena on, että IT-ympäristöä ja palveluita hiukan ajantasaistamalla saavutetaan selkeät hyödyt kustannustehokkuudessa tai löydetään kenties kokonaan uusia työskentelytapoja.

Toiveenani on, että saisin mahdollisuuden olla työurani ajan näköalapaikalla uusien teknologioiden parissa ja pysytellä skarppina sinne saakka, kun eläköidyn.

Mitä teet vapaa-ajalla?
Vietän aikaa perheen piirissä ja harrastan metsästystä, musiikkia ja luonnossa liikkumista. Metsästän pienristaa. Metsäkanalintuja olen metsästänyt siitä saakka, kun sain metsästyskortin teini-ikäisenä. Vaellan luonnossa, talvella hiihdän ja laskettelen. Mökkeily on myös lähellä sydäntä. Koen, että minulla on hyvin perinteiset suomalaisen miehen harrastukset.

Mitä et ehkä vielä tiennyt minusta?
Olen vuosien saatossa hankkinut kotiimme paljon erilaisia soittimia, mutta en osaa oikeastaan soittaa niistä mitään. Musiikkiharrastuksessa haaveenani olisi, että oppisin säestämään vaikkapa kitaralla ”leirinuotiotasoisesti” itseäni tai muita. Viimeisin hankintani on pelimanniviulu, josta ei vielä kuuluu kaunista ääntä, mutta kenties jonakin päivänä vielä…

Viidennen Kaisanettiläisen eli Simon tarinaan pääset tutustumaan täällä.