Kaisanettiläinen #4

Uratarinoissa esittelemme meidän henkilökuntaa eli Kaisanettiläisiä. Tällä kertaa esittelyssä on Tuula ”Tupu” Huttunen. Tuula on palveluneuvottelija Kaisanetin Iisalmen yksikössä.

Kuka olet?
Tuula ”Tupu” Huttunen.

Mitä teet? Kajaani vai Iisalmi?
Olen palveluneuvottelija ja työskentelen Kaisanetillä Iisalmessa asiakaspalvelussa. Käytännössä hoidan asiakaspalveluun liittyviä asioita pääsääntöisesti puhelimessa.

Miten olet päätynyt Kaisanetille töihin?
Hain Kaisanetille töihin valmistumisen jälkeen vuonna -82 ja tulin tänne aluksi luettelotoimittajaksi vaihteeseen; vastasin siis puhelinluettelon tekemisestä.

Mistä pidät työssäsi?
Parasta työssäni on asiakkaat ja se, että jokainen työpäivä on erilainen. Asiakaspalvelu onkin minulle oikeastaan kutsumusammatti. Koko ajan tulee uusia asioita omaksuttavaksi sitä mukaa kun maailma muuttuu – ennen ajan henki oli puhelinasiat ja nyt laajakaistaan liittyvät asiat.

Mitä teet vapaa-ajalla?
Vapaa-ajalla tykkään pelata golfia ja lukea. Viimeksi olen pelannut Tarinan kentällä Siilinjärvellä ja suosikkikenttäni on tietenkin kotikenttä 🙂 Lukusuosituksen saa kirja nimeltä Tikli, koska se oli todella vaikuttava. Kirja kertoo taulusta, jossa on Tikli sekä eräästä henkilöstä, joka liittyy tauluun.

Kolmannen Kaisanettiläisen eli Kristan tarinaan pääset tutustumaan tästä.