Kaisanettiläinen #22

Uratarinoissa esittelemme meidän henkilökuntaa eli Kaisanettiläisiä. Tällä kertaa esittelyssä on Eila Keränen.

Kuka olet ja mitä teet?
Olen Eila Keränen ja työskentelen Kaisanetin myyntitiimissä Kajaanin toimipisteellä palveluneuvottelijana. Työuraani tuli 16.9.2023 täyteen 41 vuotta! Olen myös toiminut toimihenkilöiden luottamusmiehenä kaiken kaikkiaan 26 vuotta työurani aikana.

Miten olet päätynyt Kaisanetille töihin?
Tuttavan suosituksesta. Valmistuin merkonomiksi Kajaanin kauppaoppilaitoksesta vuonna 1982. Samana syksynä pääsin töihin Kajaanin puhelinosuuskuntaan lähetiksi, sitten luettelotoimittajaksi ja viimeisimpänä olen toiminut palveluneuvottelijana.

Mistä pidät työssäsi?
Olen tykännyt työstäni ja vuodet ovat menneet äkkiä. Työni on ollut itsenäistä. Tein etätöitä jo ennen koronaa kotoa pitäen; puhelinmyyntiä ja jalkauduin kiertämään asiakkaiden luona Kainuussa ja Ylä-Savossa Kaisanetin valokuituyhteyksiä tarjoten. Olen saanut tavata paljon asiakkaita ja myös heidän koiriaan olen päässyt rapsuttamaan.

Mitä teet vapaa-ajalla?
Tykkään liikkua luonnossa. Marjastan, sienestä, hoidan kotona kasvimaata ja kukkapenkkejä. Asumme järven rannalla, jossa voi kesällä uida ja talvella hiihtää mieheni ajamia latu-uria pitkin. Yhdessä mieheni kanssa harrastamme tanssia. Tarkoitus olisi lähiaikoina jatkaa kuntosalikäyntejä.

Mitä muuta haluat kertoa?
Elämässäni koittaa 1.12.2023 uusi aika – jään vanhuuseläkkeelle. Sitten on aikaa mieleisille asioille ja kotona puuhastelulle. Lapsenlapseni on 8-vuotias ja eläkkeellä ollessani jää hänelle myös enemmän aikaa. Edesmenneen Riida-koiramme kanssa kerkesimme metsässä liikkuessa näkemään monia metsän eläimiä mm karhun. Haaveenani olisikin saada perheeseemme vielä pieni kaveri, koiranpentu, jonka kanssa yhdessä liikkua luonnossa. Toivon myös terveyttä tuleville vuosille!

Edellisen Kaisanettiläisen Anssin esittely