Kaisanettiläinen #21

Uratarinoissa esittelemme meidän henkilökuntaa eli Kaisanettiläisiä. Tällä kertaa esittelyssä on Anssi Juntunen.

Kuka olet?
Olen Anssi Juntunen

Mitä teet työksesi ja onko paikkakuntasi Kajaani vai Iisalmi?
Työskentelen Kaisanetin Iisalmen konttorilla myyntineuvottelijana osana asiakaspalvelu- ja myyntitiimiä. Päätehtäviini oleellisena osana kuuluu taloyhtiöpalvelujen, kuten huippuedullisen taloyhtiölaajakaistan ja kaapeli-tv-palvelujen myyntityö koko toimialueellamme. Ja tietenkin nykyaikaisin valokuituliittymin toteutettuna.

Miten olet päätynyt Kaisanetille töihin?
Tulin Iisalmen Puhelinyhdistyksen eli IPY:n palvelukseen, kun kaapeli-tv verkon suunnittelu- ja myynti aloitettiin vuosina 1986/-87 ja rakentaminen varsinaisesti 1988. Sittemmin uraani IPY:llä liittyi myös avoimien atk-kaapelointien rakennuttaminen, mm. Keskon kohteet ja suurimpana projektina Iisalmen Riistakatu 5 kiinteistö, johon muutti myös kaupungin ATK-osasto. Näiltä pohjilta on ollut varsin helppoa toimia Kaisanetilla nykyisissä myyntitehtävissäni.

Mistä pidät työssäsi?
Vaihteleva työ nykyaikaisin työvälinein sekä mahdollisuus vaikuttaa valokuitupalvelujen edistämiseen laajenevalla toimialueellamme tuntuu mukavalta. Ja osaltaan viihtyminen tulee myös mukavasta työyhteisöstä!

Mitä teet vapaa-ajalla?
Vapaa-aikaani vietän luontopoluilla liikkuen sekä veneillen aina kun aika ja kelit antaa myöten. Lapinhulluus vaivaa ja kesäinen merenrantamaisema kiehtoo, näillä seuduilla Suomessa riittää koettavaa!

Missä sinun sielusi lepää?
Alla oleva kuva tiivistää tämän asian hyvin!

Kahdeskymmenes Kaisanettiläinen Maria esittäytyi täällä.