Kaisanettiläinen #20

Uratarinoissa esittelemme meidän henkilökuntaa eli Kaisanettiläisiä. Tällä kertaa esittelyssä on Maria Koskelo.

Kuka olet?
Olen Maria Koskelo.

Mitä teet työksesi ja onko paikkakuntasi Kajaani vai Iisalmi?
Olen Kaisanetillä verkkokauppa- ja myymäläpäällikkönä. Työpisteeni on Kajaanissa, mutta säännöllisen epäsäännöllisesti käyn myös Iisalmessa.

Miten olet päätynyt Kaisanetille töihin?
Oon tullut Kaisanetille töihin asiakaspalvelupisteelle vuonna 2011. Työhöni sisältyi tuolloin asiakkaiden opastusta, erilaisia selvityksiä ja laskujenkäsittelyä. Siitä siirryin hetkeksi myymälän puolelle myynnin pariin, mutta pian tein rinnakkain myymälän ja asiakaspalvelupisteen tehtäviä. Kun Kaisanetin verkkokauppa avattiin 2017, tein myös verkkokaupan hommia edellisten ohessa. Vuoden 2018 keväästä alkaen olen ollut nykyisessä tehtävässäni.

Mistä pidät työssäsi?
Työni on monipuolista, hektistä ja saan kehittää ja vaikuttaa asioihin.

Mitä teet vapaa-ajalla?
Vapaa-aika kuluu tällä hetkellä tiiviisti perheen kanssa, sillä palasin vasta takaisin työelämään 1,5 vuoden perhevapailta. Kodin ulkopuolisia harrastuksia on tällä hetkellä vauvauinti ja koiran kanssa agilitytreenit. Kun omaa aikaa on taas jossain vaiheessa enemmän, haaveena on aloittaa jälleen kuntosaliharrastus.

Missä sinun sielusi lepää?
Sieluni lepää puhtaassa kodissa, rakastan siivoamista! Toivoin perheeltä siivousaikaa äitienpäivälahjaksi, joten tämä varmasti kuvaa asiaa hyvin.

Yhdeksästoista Kaisanettiläinen, Timo, esittäytyi täällä.