Kaisanettiläinen #18

Uratarinoissa esittelemme meidän henkilökuntaa eli Kaisanettiläisiä. Tällä kertaa esittelyssä on Veli-Matti Tarkkonen.

Kuka olet?
Olen Veli-Matti Tarkkonen.

Mitä teet? Kajaani vai Iisalmi?
Olen tietoliikenneasiantuntijana Kajaanissa Kaisanetin teknisessä asiakaspalvelussa sekä osittain service deskissä. Työnkuvaani kuuluu asiakkaiden puheluihin, sähköposteihin sekä vikailmoituksiin vastaaminen ja niiden kautta laajakaistaliittymien vikatilanteiden korjaaminen. Service Deskissä palvelen yritysasiakkaita erilaisten palvelupyyntöjen ja palvelinvalvonnan osalta.

Miten olet päätynyt Kaisanetille töihin?
Päädyin töihin Kaisanetille reilu vuosi sitten, kun minuun otettiin yhteyttä Kaisanetiltä ja tiedusteltiin kiinnostustani tämän työtehtävän osalta. Työskentelin silloin toisessa työssä ja en ollut huomannut avoimena olevaa paikkaa. Onnekseni minuun otettiin yhteyttä aikaisemman hakemukseni pohjalta.

Mistä pidät työssäsi?
Pidän työssäni siitä, että saan ratkoa monia erilaisia ongelmia ja asiakkaat saavat sen ansiosta toimivat tietoliikenneyhteydet. Työssäni voin myös oppia uusia asioita ja pysyä teknologisen kehityksen aallonharjalla. Pidän lisäksi työkavereistani ja hyvästä ryhmähengestä.

Mitä teet vapaa-ajalla?
Harrastan vapaa-ajalla liikkumista eri muodoissa; golf, frisbeegolf, lenkkeily ja kelien salliessa hiihtämistä. Keilaaminen on myös lähellä sydäntäni. Tykkään pelata videopelejä, katsoa sarjoja ja elokuvia, lukea, maalata ja askarrella muutenkin. Viimeisimpänä harrastuksena olen alkanut kirjoittamaan.

Missä sinun sielusi lepää?
Sieluni lepää luonnossa ja matkustelussa, tällä hetkellä etenkin Ärjässä.

Seitsemännentoista Kaisanettiläisen eli Juhan tarinaan pääset tutustumaan tästä.