Kaisanettiläinen #17

Uratarinoissa esittelemme meidän henkilökuntaa eli Kaisanettiläisiä. Tällä kertaa esittelyssä on Juha Hyttinen.

Kuka olet?
Olen Juha Hyttinen.

Mitä teet? Kajaani vai Iisalmi?
Olen töissä Kaisanetin asiakaspalvelussa asiakaspalveluasiantuntijana ja työpisteeni on Kajaanissa. Vastaan asiakkaiden puheluihin, sähköposteihin ja chat-viesteihin, joiden aiheet voivat olla kaikkea tuoteneuvonnasta tilauksiin, irtisanomisiin ja laskutukseen. Soitan myös asiakkaillemme tv- ja laajakaistatuotteiden päivittämisistä ja uusien kuitualueiden myynnistä. Lisäksi tuurailen välillä myymälässä.

Miten olet päätynyt Kaisanetille töihin?
Opiskelin oppisopimuksella merkonomiksi ATK-talkkari nimisessä yrityksessä. Oppisopimuksen aikana päädyin tekemään puhelinmyyntiä alihankintana Kaisanetille, jolloin talo tuli tutuksi. Opinnoista valmistumisen jälkeen pääsinkin töihin Kaisanetille.

Mistä pidät työssäsi?
Pidän työssäni asiakkaiden kanssa työskentelystä, sillä meillä on tosi mukavia asiakkaita! Työpäivät ovat sopivan vaihtelevia ja koko ajan on mahdollista oppia uutta. Lisäksi meillä on työyhteisössä hyvä yhteishenki ja mahtavat työkaverit.

Mitä teet vapaa-ajalla?
Nyt etätyöaikana on tullut välillä huomattua, että joinain päivinä työpäivän jälkeen tietokone vain vaihtuu toiseen, sillä harrastan tietokoneella ja konsolilla pelailua. Pelaamisen vastapainona ulkoilen ja tykkään liikkua luonnossa. Mahdollisuuksien mukaan myös matkailu on osa vapaa-aikaani. Haaveissa olisi päästä tutustumaan Euroopan eri kaupunkeihin, joissa on paljon arkkitehtuurisesti mielenkiintoisia vanhoja rakennuksia.

Tätä et vielä tiennyt minusta
Yksi lempiharrastuksistani on antiikinkeräily. Olen kiinnostunut historiasta ja siitä, miten asioita on aikaisemmin tehty. Erilaisten esineiden kautta oppii historiasta paljon ja matkoilla tuleekin tutkittua antiikkiliikkeet ja erikoiset kaupat. Esineitä hankin hyvin pitkälti intuitioni perusteella, eli esineen tulee olla jollain tavoin kiinnostava. Kokoelmastani löytyykin muun muassa vanha lasinen apteekin vaaka, nyrkkeilyhanskat viime vuosisadan alusta ja antiikkinen miekka. Yksi harrastuksen kiinnostavimpia puolia on selvittää esineen tarina ja alkuperäinen käyttötarkoitus. Esimerkiksi paperimassamittarin hankinnan yhteydessä en tiennyt sen alkuperäistä käyttötarkoitusta, kuten ei tiennyt sen minulle myynyt kauppiaskaan.

Kuudennentoista Kaisanettiläisen eli Markun tarinaan pääset tutustumaan tästä.