Kaisanettiläinen #15

Uratarinoissa esittelemme meidän henkilökuntaa eli Kaisanettiläisiä. Tällä kertaa esittelyssä on puhepalveluiden parissa työskentelevä Heikki Korhonen.

Kuka olet?
Olen Heikki Korhonen.

Mitä teet? Kajaani vai Iisalmi?
Olen ohjaillut parikymmentä vuotta ihmisten puheluita minne sattuu! Toisin sanoen työskentelen puhepalveluiden erityisasiantuntijana. Vuosien mittaan minua on työllistänyt erilaisten yritysten ja yhteisöjen puheluiden ohjaukset, tavoitettavuuden suunnittelu ja toteutus numeromääriltään 5 – 5000 puhelinnumeroa. Työ on ollut monipuolista ja uudistuvaa, joka vuosi on löytynyt jotain uutta opeteltavaa. Työpisteeni on Kajaanissa, mutta nyt epidemian aikaan näpyttelen läppäriä etäkäyttövetoisesti Sotkamosta tai Rautavaaralta.

Miten olet päätynyt Kaisanetille töihin?
Olen työskennellyt Kaisanetissä yrityksen toiminnan alusta alkaen. Hain aikoinaan (vuonna 1999) KPO:lle töihin asuessani tuolloin vielä Etelä-Suomessa. Vanheneva isäni sairastui ja halusin siirtyä tänne lähemmäs juuriani. Soittelin kesälomallani läpi kainuulaisia yrityksiä – internet oli silloin vasta ensi askeleissa, eikä kaikilla taloilla ollut edes sähköpostia. Onneksi puhelinluettelon K- kirjaimen kohdalta löytyi tekemätöntä työtä! Rekrytointiini raskauttavasti syyllisinä pitäisin Ruuskasen Mattia sekä Moilasen ja Pikkaraisen Joukoa.

Mistä pidät työssäsi?
Olen tykännyt siitä, että olen saanut oppia uutta ja tutustua laajaan asiakaskuntaan mm. Kainuun kuntien ja soten puhelujärjestelmien ylläpidossa. Yhteistyö työkavereiden kanssa on ollut myös erittäin tärkeää ja arvostan työkavereitteni ammattitaitoa ja asennetta korkealle.

Mitä teet vapaa-ajalla?
Vapaa-ajalla olen alkanut perehtymään rakentamisen perusasioihin ja vanhastaan (voi jo tällä iällä sanoa) olen näppäillyt kitaraa mieluummin kuin hyvin.

Tätä et vielä tiennyt minusta
Minulla oli työllistymisvaikeuksia, kun valmistuin ammattiin lama-aikaan. Onneksi töitä oli tarjolla Ruotsissa, jossa vierähtikin jokunen vuosi.

Neljännentoista Kaisanettiläinen eli Lassen tarinaan pääset tutustumaan tästä.