Kaisanettiläinen #14

Uratarinoissa esittelemme meidän henkilökuntaa eli Kaisanettiläisiä. Tällä kertaa esittelyssä on Lasse Romppainen. Lasse työskentelee Kaisanetillä tiimiesimiehenä.

Kuka olet?
Olen Lasse Romppainen

Mitä teet? Kajaani vai Iisalmi?
Olen tiimiesimiehenä tekninen asiakaspalvelu -tiimissä Kajaanissa. Tiimin tehtävänä on vastata asiakkaiden häiriöilmoituksiin ja tukipyyntöihin. Huolehdin tiimin päivittäisen työn sujumisesta ja esimiestehtävien lisäksi osallistun myös tiimin operatiiviseen työhön ja tuurailen tarpeen mukaan.

Miten olet päätynyt Kaisanetille töihin?
Kaisanetille olen tullut töihin vuonna 2015 IT-asiantuntijan tehtäviin, kun avoimena oli paikka vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Siitä sitten ovi avautui vakituisiin hommiin. Syksyllä 2018 siirryin talon sisällä tekniseen asiakaspalvelutiimiin ja siitä vuoden päästä, syksystä 2019 alkaen, olen toiminut samassa tiimissä tiimiesimiehenä.

Mistä pidät työssäsi?
Pidän siitä, että jokainen päivä on erilainen ja saan auttaa ihmisiä. Työni on monipuolista, työtehtävät vaihtelevia ja pääsen tekemään työtä yhdessä toisten kanssa. Parasta on, että voin itse vaikuttaa siihen, millä tavoin työtäni teen!

Mitä teet vapaa-ajalla?
Harrastan jousiammuntaa, pc-pelailua sekä koiran kanssa ulkoilua ja toisinaan myös metsästystä. Lisäksi erilaisia sarjoja ja leffoja tulee katsottua paljon.

Päivän vinkki
Ongelmat ratkeavat kysymällä. Kannattaakin siis ottaa rohkeasti yhteyttä, jos on ongelmia meidän palveluiden kanssa. Yhdessä aina jokin ratkaisu löydetään!

Kolmannentoista Kaisanettiläisen eli Heikin tarinaan pääset tutustumaan tästä.