Kaisanettiläinen #13

Uratarinoissa esittelemme meidän henkilökuntaa eli Kaisanettiläisiä. Tällä kertaa esittelyssä on Heikki Seppänen. Heikki työskentelee Kaisanetillä verkkotiimin esimiehenä.

Kuka olet?
Heikki Seppänen.

Mitä teet? Kajaani vai Iisalmi?
Työskentelen tiimiesimiehenä verkkotiimissä ja työtehtäviäni hoidan Kajaanin toimipisteestä käsin. Pääasialliset työtehtäväni ovat toki esimiestyö, mutta sen ohessa myös kaapeliverkkojen uudisrakennuttaminen ja ylläpito. Tiimini tehtäviin kuuluu koko verkoston elinkaaren hoitaminen aina suunnittelusta rakennuttamiseen ja ylläpidosta kaapelinäyttöihin. Verkoston jatkuva ylläpito ja huolto on tärkeää, jotta yhteydet pysyvät laadukkaina loppukäyttäjille koko sen elinkaaren ajan. Työkenttämme on laaja ja verkostomme kattaa suuren osan Kainuusta, Ylä-Savosta sekä voimakkaasti laajenevan Pohjois-Karjalan alueen. Haasteita riittää!

Miten olet päätynyt Kaisanetille töihin?
Olen ollut Kaisanetin palveluksessa aivan alusta alkaen samassa tehtävässä. Ennen Kaisanettiä tein useampia opiskeluaikaisia työharjoittelujaksoja KPO:n aikana vuosituhannen alussa, joiden kautta pääsin määräaikaisiin työsuhteisiin ja siitä myöhemmin vakituiseksi tekijäksi. Voinpa siis sanoa, että olen tullut taloon ”perinteistä” reittiä.

Mistä pidät työssäsi?
Työssäni pidän siitä, että voin olla tekemisissä erilaisten ihmisten ja persoonien kanssa sekä tehdä myös tiimini operatiivisia töitä. Ajatusten ja kokemusten vaihdot kollegoiden sekä yhteistyökumppanien kanssa rikastuttavat omaa uraa, sekä synnyttävät erilaisia näkökulmia asioihin. Jokainen päivä on erilainen.

Mitä teet vapaa-ajalla?
Vapaa-aikani kuluu tiiviisti perheeni ympärillä, joista vastaa vaimoni ja viisi muksua. Täysin omalla ajallani tykkään pyöräillä maantiellä ja maaston kapeilla poluilla, samalla nauttien luonnon hiljaisesta syleilystä.

Päivän vinkki
Vaikka tekisitkin vain pieniä kaivutöitä lapiolla omalla tontillasi ja olet aivan varma, että kaapeleita siinä kohden ei kulje, tilaa AINA kaapelinäytöt johtolaitoksilta ennen työtä!

Kahdennentoista Kaisanettiläisen eli Joonaksen tarinaan pääset tutustumaan täällä.