Kaisanettiläinen #10

Uratarinoissa esittelemme meidän henkilökuntaa eli Kaisanettiläisiä. Tällä kertaa esittelyssä on Anu Niskanen. Anu on Kaisanetillä hallinnon assistenttinä.

Kuka olet?
Anu Niskanen

Mitä teet? Kajaani vai Iisalmi?
Olen hallinnon assistentti ja työpisteeni on Kajaanin toimistolla. Työhöni kuuluu Kaisanetin johdon ja henkilöstöhallinnon tukitehtävät ja sisäinen viestintä ja tiedottaminen, matkajärjestelyt, hieman markkinoinnin tehtäviä sekä KPO konsernin hallitusten kokouksiin liittyvät järjestelyt.

Miten olet päätynyt Kaisanetille töihin?
Olen päätynyt Kaisanetille töihin hieman sattuman kautta. En varsinaisesti ollut ”haku päällä”, mutta ohimennen nähty ilmoitus avoimesta paikasta jäi mieleen pyörimään sen verran paljon, että hakemus tuli jätettyä. Harmittaisi, jos en olisi hakenut.

Mistä pidät työssäsi?
Pidän työn monipuolisuudesta ja siitä, että voin vaikuttaa tapaan tehdä työtäni. Lisäksi saan olla päivittäin tekemisissä ammattitaitoisten ja mukavien ihmisten kanssa.

Mitä teet vapaa-ajalla?
Vapaa-ajalla olen mielelläni ulkona. Liikun paljon luonnossa koiran kanssa tai puuhastelen kotipihassa. Viihdyn myös sohvalla hyvän kirjan kanssa.

Missä sinun ”sielusi lepää”?
Sieluni lepää Kainuun vaaroilla.

Edellisen Kaisanettiläisen eli Heinin tarinaan pääset tutustumaan täällä.