Kaisanetin omistama Koillisnet Oy on ostanut valokuituverkkoa Pohjois-Suomesta

Kaisanetin ja Oulun Seudun Sähkön omistama ja Kuusamossa toimiva valokuituyhtiö Koillisnet on tammikuun alussa solmitussa liiketoimintakaupassa ostanut Loihde Trustilta Kuusamon, Kemijärven ja Sallan seuduilla sijaitsevat valokuituverkot. Kaupan myötä Koillisnetin liiketoiminta laajenee myös Koillis-Lapin alueelle.

Koillisnet Oy aloitti valokuituliittymien myynnin Kuusamon kaupungin keskustan alueelle kesäkuussa 2021. Yhtiö tarjoaa laajakaistapalveluita niin kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Verkon laajentaminen uusille asiakkaille alkaa kesällä 2022.

– Asiakkaille kauppa on positiivinen asia, sillä Koillisnetin omistavat vahvat osuuskuntataustaiset yhtiöt, joilla yhdessä on pitkä kokemus infra- ja valokuiturakentamisesta sekä kuituverkkoon pohjautuvien palveluiden kehittämisestä. Myös hintapolitiikkamme on vakaa, Koillisnetin hallituksen puheenjohtaja Risto Kantola painottaa.

Loihde Trustilta asiakkaat siirtyvät automaattisesti Koillisnet Oy:n asiakkaiksi ja heidän sopimuksensa pysyvät ennallaan. Asiakkaat, joita muutos koskee, saavan tammikuun aikana erillisen asiakastiedotteen.