Kaisanetin ja Lukkoset Oy:n yhteistyöstä seurasi Kaisanetille asiakkuus

Lukkoset Oy on vuonna 2002 perustettu Abloy ja iLOQ-valtuutettu turvaurakoitsija (Turvallisuusalan elinkeinolupa TU/2018/14045). Toimialueena on Ylä-Savon talousalue. Lukkoset Oy:n yrittäjä Jukka Brilli kuvaa yrityksen palveluita näin: ”Olemme Finanssialan keskusliiton hyväksymä lukko- ja rikosilmoitinliike. Tarjoamme turvallisuutta ja arjen sujuvuutta niin yrityksille kuin kuluttajille erilaisilla lukitus- ja valvontaratkaisuilla. Suunnittelemme ja räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan.”

Kaisanet_Lukkoset OY_referenssikuva_sisältökuva

Lukkoset Oy:n toimipiste sijaitsee Iisalmen keskustassa, Kirkkopuistossa, ja alueella on hyvin pysäköintitilaa.

Kaisanet ja Lukkoset Oy on tehnyt yhteistyötä yli 10 vuoden ajan erilaisten turvaratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Pari vuotta sitten Lukkoset Oy otti käyttöönsä Kaisanetin palvelut uusiessaan kaikki kiinteät koneet, läppärit ja matkapuhelimet. Samalla otettiin käyttöön Kaisanetin nopea valokuituyhteys ja pilvipalvelut.

Kaisanetin paikallisuus, joustavuus ja nopeus sai Lukkoset valitsemaan juuri Kaisanetin palveluntarjoajakseen. Jukka Brillin mielestä yhteistyö on sujunut hyvin. ”Molemmin puolinen luottamus on merkittävä tekijä yhteistyölle”, kuvailee Brilli kokemuksiaan Kaisanetin ja Lukkoset Oy:n yhteistyöstä.

Kaisanetin erityisiksi onnistumisiksi Brilli mainitsee palvelun laadun ja nopean reagoinnin toimeksiantoihin. Kehitysjohtaja Jukka Brilli toivoo yhteistyön jatkuvan, laajenevan ja syvenevän ja Jukka Brilli vielä toteaa, että ”Kaisanet hoitaa asiat sovitusti, nopeasti ja ammattitaidolla.”