Tietoa meistä

Elämäsi tärkeimmät yhteydet tulevat läheltä
ja kantavat kauas


Siitä se ajatus lähti, kun aloimme rakentaa yhteyksiä Kainuuseen ja Ylä-Savoon yli sata vuotta sitten. Ei vain lähteäksemme maailmalle, vaan jotta maailma tulee myös luoksemme.

Samalla tiellä olemme edelleen. Rakennamme yhteyksiä, jotta voimme olla, elää ja yrittää missä haluamme. Siksi huippunopea valokuituverkkomme kattaa jo huomattavan osan alueestamme. Rakentaminen jatkuu, sillä toimintavarmat yhteydet tuovat kilpailua ja menestystä, mutta ennen kaikkea sujuvoittavat arkea ja vahvistavat alueemme elinvoimaa.
Mahdollistamme alueemme digitaalisen kasvun ja kehityksen – käyttäen älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja. Teemme sen, jotta meillä kaikilla on tarvittavat digipalvelut sekä vapaus olla, elää ja yrittää missä haluamme.
Osuuskuntaomisteinen Kaisanet on kainuulaisten ja savolaisten yhteistä omaisuutta. Siksi tehtävämme on rakentaa yhteistä hyvää. Valokuidun avulla luomme sujuvia yhteyksiä maaseudulta metropoleihin, valonnopeita yhteyksiä kotisohvalta galakseihin, kestäviä yhteyksiä sukupolvilta toisille. Yhteyksiä, jotka tekevät meistä yhtä.

Arvomme ja visiomme

Välittäminen, kumppanuus, uudistuminen

Visiomme on uudistaa toiminta-alueemme kilpailukykyä Suomen kärkikaartiin. Asiakkaidemme omistamana haluamme mahdollistaa sujuvan arjen ja juhlan erilaisten digitaalisten palveluiden avulla niin koteihin kuin yrityksiinkin.

Meillä asiakas on aidosti kaiken toiminnan lähtökohta – jos asiakas ei ole tyytyväinen, emme mekään voi olla. Teemme aina parhaamme hyvän asiakaspalvelun toteutumiseksi.

Välitämme työyhteisömme jäsenistä, asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja ympäristöstämme. Haluamme kumppanuuksien avulla edistää toiminta-alueidemme hyvinvointia ja elinvoimaa, ja rakentaa tulevaisuutta yhdessä.