Kaisanet on Petterinkulma Oy:n IT-kumppani sekä laajakaista- ja tv-palveluiden tuottaja

Iisalmelainen kiinteistöalan yritys Petterinkulma Oy on perustettu vuonna 1965 ja se työllistää 25 henkilöä, jotka hoitavat kaiken yhtiössä; taloushallinnosta kiinteistönhuoltoon ja remontteihin. Petterinkulma Oy:llä on 1400 asuntoa ympäri Iisalmen ja ne sijaitsevat viiden kilometrin säteellä kaupungin keskustasta. Petterinkulma Oy:n omistaa kokonaisuudessaan Iisalmen kaupunki.

Petterinkulma Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kauppinen kertoo Petterinkulma Oy:n olleen Kaisanetin asiakkaana alusta saakka, IPY:n ajoista lähtien. Puhelin-, kaapeli-tv- ja laajakaistapalvelut sekä IT-palvelut ovat Kaisanetiltä. Laajakaistatuotteista KAISA Asuntokaista löytyy jokaisesta 1400 kodista, suurimmaksi osaksi yhteydet ovat 100 megasia. Kaisanet palvelee Petterinkulmaa kaikissa IT-asioissa; tietokoneet ja muut laitteet, palvelimet, IT-tuki.

”KAISA Asuntokaista on 1400 Petterinkulmalaisessa kodissa”

Mikko Kauppisen mukaan päällimmäiseksi syyksi Kaisanetin palveluiden käytölle nousee se, että Kaisanet on paikallinen palveluntarjoaja, joka on kilpailutustilanteessakin pystynyt tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat. Vahvalla paikallisella läsnäololla on merkitystä, kun tarvitaan apua IT-asioissa. Koska Kaisanetin myymälä sijaitsee myös Iisalmessa, on asioiden hoitaminen helpompaa paikan päällä. Kauppinen toteaa, että Kaisanetin palvelu on hyvää ja henkilökohtaista. ”Kun tunnemme henkilöt, joiden kanssa asioimme, on asioiden hoitaminen helppoa ja sujuvaa”, kuvailee Kauppinen yhteistyötä Kaisanetin kanssa. ”Kaisanetin palvelu on joustavaa, koska muuttuviin tilanteisiin reagoidaan nopeasti.”

”Kaisanet on IT-kumppanina joustava”

Mikko Kauppinen pitää Kaisanettiä luotettavana paikallisena toimijana ja tärkeänä IT-kumppanina, jolla on laaja valikoima laitteista palveluihin.

Tulevaisuudelta hän odottaa, että Kaisanet pysyy edelleen paikallisena, kustannustehokkaana ja hintojenkin suhteen kilpailukykyisenä. Kauppinen vertaa Kaisanettiä kilpailijoihin, joilla ei ole paikallisia myymälöitä, mutta heillä on selkeästi suuremmat asiakasmäärät. Tästä kaikesta huolimatta Kaisanet on pystynyt pysymään kilpailussa mukana ja on voittanut Petterinkulma Oy:n puolelleen.