Joensuun Kodit Oy valitsi laajakaista- ja kaapelitelevisiokumppanikseen Hammaslahden ja Niittylahden kohteisiin Kaisanetin

Laajakaistakumppanina toimitamme Joensuun Kodit Oy:n Hammaslahden ja Niittylahden vuokra-asuntoihin laadukkaat ja varmat nettiyhteydet. Kaapeli-tv-kumppanina tarjoamme heidän asukkaille yli 150 lisäkanavavaihtoehtoa, laajalla HD-kanavavalikoimalla.

”Tarjoamme laajakaista ja Kaapeli-TV -palvelut asiakkaillemme sisältyen nykyiseen vuokraan. Asiakas saa laajakaistapalvelut käyttöönsä tekemällä asiakassopimuksen Kaisanetin kanssa ja hankkimalla laajakaistapäätelaitteen. Joensuun Kodit haluaa olla nykyaikainen edelläkävijä ja kiinnostava vaihtoehto vuokramarkkinoilla tarjoten asiakkailleen paremmat mahdollisuudet hyödyntää digipalveluja”, kertoo toimitusjohtaja Juha Heikura.

Siirtyminen Kaisanetin palveluiden käyttäjäksi on siis mahdollista, vaikkei sitä päätöstä olisikaan tehty talojen rakennusvaiheessa. Taloyhtiöiltä ei vaadita suuria investointeja, jotta kaikki asunnot saavat yhtäläisen perustasoisen nettiyhteyden. KAISA Asuntokaistan saa myös asunto-osakeyhtiöihin.

Joensuun Kodit Oy:ssä asukkaat maksavat netistä oman vuokransa yhteydessä, ja näin ollen heille ei tule enää erillistä laskua netistä. Jos asukas haluaa nostaa nettinopeutta perusnopeutta korkeammaksi, erotus tulee asukkaan maksettavaksi. Valokuituyhteyden omaavissa taloissa asukkaan on mahdollista nostaa nopeus jopa gigaan.

”Nopeille laajakaistayhteyksille ja Kaapeli-TV -palveluille on Joensuun alueella hyvin kysyntää. Kaisanet toteuttaa jatkossakin aktiivisesti kuituverkkojen ja palveluiden toimittamista asiakaskyselyiden pohjalta” kuluttajapalveluiden liiketoimintajohtaja Esa Reis kertoo.

Joensuun Kodit on Joensuun kaupungin täysin omistama kiinteistöosakeyhtiö (vuokra-taloyhtiö). Yhtiö omistaa, ylläpitää, vuokraa ja rakennuttaa vuokrataloja ja vuokra-asuntoja. Yhtiön tehtävänä on tarjota kysyntää vastaavia kohtuuhintaisia, laadultaan hyvätasoisia vuokra-asuntoja, jotka soveltuvat asukkaiden ja asiakkaiden kulloiseenkin elämäntilanteeseen. Asuntoja, yhteensä lähes 4 800 kpl, on kantakaupungin lisäksi Enossa, Uimaharjussa, Heinävaarassa, Kiihtelysvaarassa, Tuupovaarassa sekä Hammaslahdessa ja Reijolassa.