Heikki Juntunen KPO:n toimitusjohtajaksi

Kaisanetin emoyhtiön Kainuun Puhelinosuuskunnan (KPO) toimitusjohtajaksi on valittu KTM Heikki Juntunen (46).

Kajaanilainen Juntunen on syntyperäinen kainuulainen ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus talous- ja johtotehtävistä energia-alalta. Ennen nimitystään KPO:n johtoon hän on toiminut eri tehtävissä Loiste-konsernissa.

Heikki Juntunen ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan 17.1.2022. Hän seuraa tehtävässä nykyistä toimitusjohtajaa Hannu Korolaista tämän siirtyessä eläkkeelle huhtikuussa 2022. Korolainen on toiminut yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2013.

Kainuun Puhelinosuuskunta -konserni tarjoaa tieto- ja viestintäpalveluja yli 120 vuoden kokemuksella. Konserni toteuttaa asiakkaiden tarvitsemat ICT- kokonaispalvelut Kainuussa ja Pohjois-Savossa sekä IT-palveluja myös koko maan alueella. Konserniin kuuluvat tytäryhtiöt Kaisanet Oy, Herman IT Oy ja Data-Enter Oy. Palveluliiketoiminta on järjestetty tytäryhtiöihin ja emoyhtiö KPO tuottaa konsernin talous- ja hallintopalvelut. KPO-konsernin liikevaihto on 27 M€ ja konsernin palveluksessa on 160 henkilöä. Konsernin pääkonttori sijaitsee Kajaanissa.