Etsimme DataEnterille IT-asiantuntijaa!

Kaisanet ja tytäryhtiö DataEnter yhdessä on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, ICT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys.

Kaisanet keskittää IT-liiketoimintansa DataEnterille ja tarvitsemme muutoksen myötä lisää tekijöitä. Meillä on auki mielenkiintoinen paikka IT-asiantuntijatiimissä. Työpiste on aluksi Kajaanissa ja alkuun päästyäsi myös etätyö tai työskentely Iisalmen toimipisteeltämme käsin on mahdollista.

IT-asiantuntijamme hoitavat asiakkaidemme palvelimien ja asiakasympäristöjen ylläpitoa etäyhteyksiä hyödyntäen. Haemme ICT-alalle kouluttautunutta tiimityöskentelijää, jolla on osaamista palvelinympäristöistä ja niiden hallinnasta sekä kykyä kehittää haastavia ympäristöjä yhdessä asiakkaan kanssa.

Hae paikkaa 26.9.2021 mennessä

Katso tarkemmat tehtäväkuvaukset ja täytä hakemus täältä.


Työskentelemme avoimuutta ja jatkuvaa kehittämistä painottavassa ilmapiirissä ja monipuolisten työvälineiden tukemana. Henkilöstöetujamme ovat mm. laaja työterveyshuolto, terveysvakuutus, hyvinvointia tukeva virike-etu sekä valikoimamme ICT-palvelut ja laitteet.

Välitämme työyhteisömme jäsenistä, asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja ympäristöstämme. Haluamme kumppanuuksien avulla edistää toiminta-alueidemme hyvinvointia ja elinvoimaa, ja rakentaa tulevaisuutta yhdessä.