Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun nimi on 1.10.2023 alkaen Viaplay 

Muutos koskee asiakkaidemme voimassa olevia Elisa Viihde Viaplay, Elisa Viihde Viaplay Total ja  
V premium-kanavapakettitilauksia. 
 
Elisa Viihde Viaplay muuttaa nimensä 1. lokakuuta Viaplayksi. Palvelun tarjoaa Viaplay Group Sweden AB.  Muutos ei aiheuta asiakkaille mitään toimenpiteitä.  

Elisa Viihde ja V premium asiakkaana voit jatkaa Viaplayn käyttöä 1. lokakuuta, aivan kuten tähänkin asti, samoilla sovelluksilla ja laitteilla. Myös tunnuksesi ja salasanasi pysyvät ennallaan. Muutos ei vaikuta tilauksesi hintaan tai laskutustapaan.  Viaplay tarjoaa jatkossakin laajan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia ja muuta sisältöä. Elisan tarjoamat kotimaiset sisällöt, kuten mm. Elisan alkuperäissisällöt, poistuvat Viaplayn tarjonnasta 1. lokakuuta. Elisa Viihteen alkuperäissarjat löydät 1.10. alkaen Ruudusta. 

Muutokset käyttöehtoihin ja tietosuojaan: 
Lokakuun 1. päivästä alkaen palvelun tarjoaja soveltaa Viaplayn käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöä (eikä enää Elisan ehtoja ja tietosuojakäytäntöjä).  

Henkilötiedot 
Elisa Oyj:n ja Viaplay Group Sweden AB:n välillä yhteistyösopimuksemme mukaisesti jaettujen henkilötietojen jakaminen lopetetaan. Lokakuun 1. päivän jälkeen Viaplay Group Sweden AB:stä tulee ainoa rekisterinpitäjä henkilötiedoille, jotka jaat Viaplay Groupin kanssa ja jotka luot Viaplay-palvelussa. Lue lisää siitä, miten Viaplay Group Sweden AB kerää ja käsittelee henkilötietojasi täältä. 

Heräsikö kysymyksiä?

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, haluat tehdä muutoksia tilaukseesi tai perua tilauksen, ota yhteyttä maksuttomaan asiakaspalveluumme ma-pe klo 8–17 puhelimitse 0800 391 234 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@kaisanet.fi .