Iisalmen taloyhtiöiden aamubrunssi

Iisalmen taloyhtiöiden aamubrunssi

Kutsumme lämpimästi kaikki Iisalmen taloyhtiöiden päättäjät ja isännöitsijät aamubrunssille. Aamiaisen ohella kerromme tilaisuudessa Kaisanetin taloyhtiöpalveluista ja ajankohtaisia kuulumisia valokuidun rakentamisesta. Aamiaisella on varattu aikaa myös vapaalle keskustelulle ja kysymyksille.

AIKA: tiistai 20.6.2023 klo 8:30 alkaen

PAIKKA: Ravintola Raatihuone (Kauppakatu 22, Iisalmi)

Ilmoittautuminen tilaisuuteen

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt. Jos tilaisuus kuitenkin kiinnostaa sinua, niin laita viestiä markkinointi@kaisanet.fi – niin tarkistamme, olisiko vielä mahdollisuus päästä mukaan.


Miksi valokuitu kannattaa hankkia taloyhtiöön?

  • Netin nopeus ja luotettavuus nousevat valokuidun ansiosta uudelle tasolle. Häiriöttömät elokuvat ja urheilulähetykset ovat valokuidulla oletusarvo myös silloin, kun useampi käyttäjä on omalla päätelaitteellaan samanaikaisesti netissä.
  • Valokuituverkko mahdollistaa sujuvan etätyön ja -opiskelun, sähköisten palveluiden käytön sekä kodin älylaitteiden käytön kaikille taloyhtiön asukkaille. Taloyhtiölaajakaista on yleensä myös huomattavasti edullisempi kuin yksittäiseen talouteen hankittu laajakaistayhteys.
  • Valokuitu on ratkaisu tulevaisuuden tarpeisiin. Se vastaa netin käyttötarpeisiin missä tahansa perheessä jopa seuraavat 50 vuotta. Sijoituksena se siis maksaa itsensä takaisin korkojen kera niin arvonnousun, kuin sujuvien ja pitkäikäisten nettiyhteyksien muodossa.
  • Valokuitu nostaa kiinteistön arvoa. Lisäksi se vahvistaa alueille jäämistä ja muuttamista – sinne halutaan asumaan, missä verkko ja sen mahdollistamat palvelut toimivat. Uutta kotia etsittäessä nettiyhteydet ovat hyvin ratkaisevassa roolissa.
  • Valokuitu mahdollistaa taloyhtiöille kaapeli-tv -palvelut. Näin huoneistoihin saadaan hyvälaatuiset tv-yhteydet ja laajempi HD-kanavavalikoima, jonka myötä myös kuva on huomattavasti terävämpi.
  • Kaisanet huolehtii, että homma toimii. Yhteyden ja palvelut saat kätevästi samalta luukulta. Kaisanetin valokuitu sisältää kaiken tarvittavan – ei yllätyskustannuksia!