Kaisanet pitää sinut yhteydessä

Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, IT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys.

Kaisanet tuottaa arvoa asiakkailleen korkealaatuisen it-osaamisen muodossa. Meiltä saat konsultointia, digitaaliset ratkaisut arjen sujumiseksi sekä laitteet ja liittymät. Kaikki mitä yhteydenpitoon tarvitset.

 

Autamme digitalisaatiossa

Palvelemme hyvin - verkossa ja kasvokkain


Meillä asiakas on aidosti kaiken toiminnan lähtökohta - jos asiakas ei ole tyytyväinen, emme mekään voi olla. Teemme aina parhaamme hyvän asiakaspalvelun toteutumiseksi. Hyvä palvelu, vastuullisuus ja osaamisen kehittäminen ovat meille tärkeimpiä arvoja.

Olemme tunnettu paikallinen toimija, ja palvelemme asiakkaitamme nyt myös verkkokaupan kautta.

verkkokauppaan

Osaamista kansainvälisin laatukriteerein

Erikoisosaamistamme ovat yritysten auttaminen digitalisaatiossa. Kaisanetin asiantuntijoiden osaamista kehitetään säännöllisesti, jotta asiakkaat hyötyvät  uusimmasta tiedosta ja ratkaisuista.

Osaamisen tasalaatuisuus on meille tärkeää, jotta asiakkaat saavat laadukkaan asiakaskokemuksen, ja löytävät juuri heille sopivat ratkaisut. Kaisanetin laatu yltää todetusti kansainvälisiin vaatimuksiin toiminnan laadussa, ympäristöasioissa sekä työterveydessä ja -turvallisuudessa (ISO 9001).

Lue lisää

Toimiva verkko on kaiken toimintamme ydin

Tänä päivänä verkko alkaa olla välttämätön niin kotona kuin työpaikallakin. Kaisanetin osaaminen keskittyy vahvasti verkon ympärille; autamme kuluttajia ja yrityksiä löytämään juuri heille sopivat digitaaliset ratkaisut, palvelut, tuotteet ja laitteet. Tärkein asiamme on palvella sinua, jotta sinun yhteytesi toimii. Olemme aina askeleen edellä, jotta sinä saisit uusimman tiedon ja laitteet käyttöösi.

Lue uusimmat artikkelimme

 

Lue asiakastarinoitamme

Tutustu sertifioituun toimintajärjestelmäämme

Bonsky