Microsoft 365

Microsoft 365 on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka sisältää Officen sovellukset sekä mm. Kaisanetin sähköpostipalvelut. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi sopivat ratkaisut ja sovellukset sekä hoitavat sähköposti- ja toimisto-ohjelmistojen vaihdon ja käyttöönoton.

M365:n kautta saat perinteisten toimisto-ohjelmien tutut toiminnot käyttöösi. Sinulla on pääsy tärkeimpiin työkaluihin ja tiedostoihin niin puhelimesta, tabletilta kuin tietokoneeltakin, ja käytössäsi on aina tuorein ohjelmistoversio. M365 on helppo tapa tallentaa ja jakaa tiedostot pilvessä.

  • Ajantasaiset ja päivitetyt tietoturvalliset ohjelmistot
  • Kattavat tiimityöskentely- ja viestintäpalvelut
  • Helposti käyttöönotettavissa yrityksen koosta riippumatta

M365-paketeissa on erilaisia kokonaisuuksia, joista voit valita yrityksellesi sopivat ratkaisut. Esimerkiksi M365 Apps for Business -pakettiin kuuluu työpöytä-, pilvi- ja mobiiliversiot Office-sovelluksesta. Kevyempään käyttöön sopivalla Business Basic -paketilla käytät Office-sovelluksen pilvi- ja mobiiliversioita.

Office365

Office 365 on nykyaikainen tapa käyttää yrityksen sähköposti- ja toimisto-ohjelmistoja. Saat pääsyn tärkeimpiin työkaluihin ja tiedostoihin puhelimesta, tabletilta ja tietokoneelta.

0365:ssä on ammattimainen sähköposti, jonka tiedot on mahdollista varmistaa lisäpalvelumme avulla. Sähköpostit ja kalenterit synkronoituvat automaattisesti kaikilla käyttämilläsi laitteilla. Halutessasi saat sähköpostiosoitteen myös yrityksesi domainilla, eli verkkotunnuksella.