Haaveissa nopea netti? Ilmianna meille taloyhtiösi!

Jätä meille vinkki – saat palkkion

Kaisanetin valokuidun kyydissä ei vauhti hyydy tiukimmissakaan käänteissä. Mutta miten taloyhtiön asukkaana tai vuokralaisena pääsee nauttimaan valokuidun vauhdista? Se on helppoa – kerro haaveestasi suoraan meille!

Vinkkisi jälkeen otamme puolestasi yhteyttä taloyhtiösi edustajiin ja kerromme, että asukkailla on kiinnostusta valokuituun. Mitä enemmän on kiinnostuneita, sitä edullisemmaksi valokuituliittymä taloyhtiölle tulee. Teemme taloyhtiösi edustajille tarjouksen, joka varmistaa parhaan mahdollisen internet-vauhdin jokaiseen huoneistoon. Luotettavaa ja turvallista kyytiä on tiedossa jopa seuraavat 50 vuotta.

Palkkioksi vinkistä saat 10 € lahjakortin verkkokauppaamme kauppa.kaisanet.fi. Otamme vastaan vinkkejä taloyhtiöistä, joissa ei ole Kaisanetin tarjoamia taloyhtiön yhteisiä nettipalveluita eli Kaisa Asuntokaistaa. Kaisa Asuntokaista mahdollistaa taloyhtiön asukkaille nopeat valokuituyhteydet edulliseen kuukausihintaan alkaen 8,90 € /kk.

Vinkkiviikot -kampanja on voimassa toistaiseksi Kaisanetin olemassa olevan valokuituverkon alueella ja minne rakentamispäätökset 2023-2024 ovat voimassa. Vinkkikampanja ei koske olemassa olevia Kaisa Asuntokaista -taloyhtiökohteita. Kaikki taloyhtiövinkit tarkistetaan. Lahjakortit toimitetaan sähköpostitse viimeistään viikon kuluessa vinkin jättämisestä. Lahjakortteja on rajoitettu määrä. Kaisanet Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

Kirjoita vinkkisi alle

  Valokuitu on täynnä etuja

  Yksinkertaisesti nopein

  Valokuitu tekee ihmeitä nettiyhteydelle.

  Toimintavarma joka säässä

  Varma ja vakaa yhteys satoi tai paistoi.

  Pysyvästi edullinen

  Taloyhtiöiden kulut ovat nousussa, mutta Kaisanetin taloyhtiöhinnat ovat vakaat.

  Rajoittamaton tiedonsiirto

  Valokuidussa kaista on vain ja ainoastaan sinun käytössäsi.