Kuhmoon nopea ja vakaa valokuitu

Laajennamme Kuhmon valokuituverkon kattavuutta uusille alueille. Valokuidun rakennusalueet ja -aikataulut tarkentuvat paikallisten asukkaiden sekä yritysten kiinnostuksen ja tehtyjen tilausten perusteella. Nyt kannattaa aktivoitua naapuruston suuntaan: mitä enemmän saamme katuosuuksilta varauksia, sitä nopeammin kaivinkone saapuu aloittamaan kaivuutöitä.

Tarkista valokuidun saatavuus osoitteellasi

Kuhmossa on saatavilla jo Kaisanetin valokuituyhteyksiä. Voit tarkistaa alla olevan painikkeen kautta nykyisen saatavuuden omaan osoitteeseesi. Jos kuituyhteys puuttuu vielä, ilmoita meille kiinnostuksesta jättämällä yhteydenottopyyntö ja me otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

Tee valokuitutilaus Kuhmon keskustan alueelle

Kuhmon keskustan alueelle rakennetaan valokuitua. Valokuituliittymän liittymismaksu tälle alueelle on alkaen 6,50 €/kk. Kuukausimaksu sisältää kaiken tarvittavan (kaivuutyöt, asennuksen ja päätelaitteen) 60 kk sopimuksella. Halutessasi voit maksaa liittymän myös kertamaksulla 390 €. Tämä hinta on voimassa rakentamiskauden.

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Kiinteät laajakaista liittymät alkaen 29,90 €/kk ja halutessasi kaapeli-tv:n tämän päälle. Palvelut tarjotaan 24 kk määräaikaisella sopimuksella. Lisätietoa laajakaistayhteyksien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista löydät kaisanet.fi/laajakaista.