Valokuitu – Kiuruvesi

Kaisanet tuo valokuidun Kiuruvedelle 2023

Valokuidun rakentaminen alkaa Kiuruvedellä kesällä 2023. Nyt on oikea hetki alkaa miettimään nopean valokuituyhteyden hankkimista omaan kiinteistöön, huoneistoon tai yritykseen. Liittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voit maksaa halutessasi myös korottomalla osamaksulla.

Rakentamispäätös – Tilaa oma valokuitu

Alla on esitelty karttakuvassa Kaisanetin rakentamisalue, jonne on tehty rakentamispäätös. Valokuitu rakennetaan vuonna 2023 punaisella värillä korostetulle alueelle. Sinisellä värillä korostettu alue tullaan rakentamaan kesällä 2024. Jos asut tällä alueella ja haluat varmistaa oman valokuituliittymäsi, täytä tilauslomake viereisestä painikkeesta. Otamme yhteyttä kaikkiin yhteystietonsa jättäneisiin ennen rakentamisen aloittamista.

kiuruvesi23-24

Klikkaamalla kuvaa, saat sen näkyville isompana.

Rakentamisen eteneminen Kiuruvedellä

Jokainen valokuidun rakentamisen alue etenee omaa tahtiaan kumppaneidemme toimesta. Alla olevasta linkistä pääset suoraan Kiuruveden rakentamisen sivulle, jonne päivitämme säännöllisesti rakentamisen tiedotteita.


Miksi valokuitu?

Valokuitu tekee ihmeitä nettiyhteydelle, ja tänä päivänä se merkitsee enemmän kuin moni aavistaakaan. Rajoittamaton tiedonsiirtokapasiteetti on vain ja ainoastaan sinun käytössäsi – jokainen perheenjäsen pystyy luovimaan verkossa aina parasta mahdollista vauhtia. Toimintavarma nettiyhteys on helppo ottaa käyttöön, ja sen laatu on taattu vähintään 50 vuoden ajaksi.

Kaista on vapaa, anna mennä

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Kaisanetin valokuidulla ja Kaisa Laajakaistalla saat ylivoimaisesti nopeimman nettiyhteyden kotiisi – myös langattomasti.

Kaisa Laajakaistassa kaistaa piisaa kotisi kaikille laitteille, olipa perheesi iso tai pieni. Valitse kaistan nopeus käytön mukaan ja voit täydentää sitä haluamallasi lisäpalveluilla. Tarkista viimeisimmät kampanjahinnat ja valittavissa olevat nopeudet laajakaista sivuiltamme alla olevan linkin kautta.

Heräsikö kysymyksiä valokuidusta?

Kurkkaa usein kysytyt kysymykset (UKK), onko joku muu paininut jo samojen kysymysten äärellä.

Jos kysymykseesi ei löydy suoraan vastausta UKK osiosta, voit jättää meille myös kysymyksen suoraan yhteystietolomakkeen kautta. Päivitämme uusia usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia aktiivisesti sivuillemme.

Ota suoraan yhteyttä alueen valokuitumyyjiin

Soita, lähetä meille sähköpostia ja vieraile myymälässämme Kajaanissa tai Iisalmessa.

Jarno Hotti

jarno.hotti@kaisanet.fi

044 734 4265

Kaisanet asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@kaisanet.fi

0800 391 234