Valokuitu – Kiuruvesi

Kaisanet tuo valokuidun Kiuruvedelle 2023

Valokuidun rakentaminen alkaa Kiuruvedellä kesällä 2023. Nyt on oikea hetki alkaa miettimään nopean valokuituyhteyden hankkimista omaan kiinteistöön tai huoneistoon. Liittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voit maksaa halutessasi myös korottomalla osamaksulla. Tee oma tilauksesi alla olevan painikkeen kautta.

Otamme sinuun yhteyttä ennen rakentamisen alkamista.

Valokuitu tekee ihmeitä nettiyhteydelle, ja tänä päivänä se merkitsee enemmän kuin moni aavistaakaan. Rajoittamaton tiedonsiirtokapasiteetti on vain ja ainoastaan sinun käytössäsi – jokainen perheenjäsen pystyy luovimaan verkossa aina parasta mahdollista vauhtia. Toimintavarma nettiyhteys on helppo ottaa käyttöön, ja sen laatu on taattu vähintään 50 vuoden ajaksi.

""
Kiuruveden 2023 rakennettava kuitualue.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman nettiyhteyden – myös langattomasti.

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Laajakaistan kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella on alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/100 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1 G saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Tutustu tarkemmin laajakaistayhteyksien nopeuksiin ja hinnoitteluun: kaisanet.fi/kiintea-laajakaista