Panostamme Kajaanin valokuituverkkoon

Kaisanet on paikallinen toimija Kajaanin alueella ja haluamme vahvistaa oman toimialueemme elinvoimaisuutta tulevaisuudessa. Rakennamme tulevina vuosina eripuolille Kajaania kattavasti valokuituverkkoa ja haluamme mahdollistaa paikallisille asukkaille sekä yrityksille nopeat nettiyhteydet.

Valokuitu on toimintavarma ja huoltovapaa nettiyhteys. Se ei häiriinny säästä tai ruuhkaudu naapurin netin käytöstä. Valokuituliittymien ennakkotilausten myötä täsmennämme Kajaanin rakennussuunnitelmiamme ja niinpä voit vielä vaikuttaa tilauskyselyihimme vastaamalla, mikä alue rakennetaan ensin. Kannattaa aktivoitua myös naapuruston suuntaan; mitä enemmän katuosuuksilta saadaan tilauksia, sitä todennäköisempää on aina kaivuutöiden nopeampi aloitus.

Vuoden 2022 valokuituverkon rakentaminen

Jormua ja Hannusranta

Jormua ja Hannusranta saa nopean valokuituyhteyden kesällä 2022. Rakentaminen alkaa kesäkuussa. Jos sinulta puuttuu vielä liittymäsopimus, niin nyt on viimeiset hetket hoitaa asia kuntoon. Valokuituliittymän liittymishinta on aina edullisin ennen rakennusvaiheen alkamista helpottaen samalla rakennustyön suunnittelua.

Hevossuo-Teerisuo

Hevossuo-Teerisuo alueen valokuituyhteyksien rakentaminen tapahtuu vuoden 2022 aikana. Tarkkaa aloitusajankohtaa ei ole lyöty vielä lukkoon. Kajaanin Hevossuo-Teerisuon osalta kerkeät vielä tekemään nopean liittymispäätöksen täyttämällä tilauslomakkeen viereisestä painikkeesta.

Kajaanin osalta rakennamme kesällä 2022 valokuituverkkoa myös hajanaisesti Huuhkajanvaarassa, Laajankankaalla, Variskankaalla, Kylmällä, Teppanassa, Purolassa ja Puistolassa. Nämä alueet tulevat laajempaan myyntiin myöhemmin.

Vuoden 2023 valokuituverkon suunnitelmat

Lohtaja

Kaisanet aloittaa Lohtajan valokuituverkon rakentamisen kesällä 2023 ja alueen suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Ilmoita kiinnostuksesi valokuituliittymää kohtaan viereisen painikkeen kautta.

Nakertaja-Hetteenmäki

Kaisanet rakentaa valokuituverkon Nakertaja-Hetteenmäki alueelle vuoden 2023 kesällä. Alueen rakennussuunnitelmat ovat parhaillaan käynnissä. Jätä yhteystietosi viereisen painikkeen kautta ja varmistat valokuituyhteyden saamisen itsellesi kesällä 2023.

Otamme aina yhteyttä asiakaspalvelustamme yhteystiedot jättäneisiin ennen kuiturakentamisen alkamista.