Valokuitu – Kajaani

Panostamme Kajaanin valokuituverkkoon

Olemme paikallinen toimija Kajaanin alueella ja haluamme vahvistaa oman toimialueemme elinvoimaisuutta myös tulevaisuudessa. Rakennamme tulevina vuosina eri puolille Kajaania kattavasti valokuituverkkoa ja haluamme mahdollistaa kaikille paikallisille asukkaille sekä yrityksille nopeat nettiyhteydet. Seuraaville alueille on rakentamispäätökset tehty ja tilauksia otetaan vastaan:

Vuoden 2023 valokuituverkon rakentaminen

Näille seuraaville alueille on rakentamispäätökset tehty ja ne tullaan valokuiduttamaan 2023 vuoden aikana. Valokuituliittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voit maksaa Kaisanetillä aina myös kätevästi osissa korottomalla osamaksuvaihtoehdolla. Ole aktiivinen ja tee oma tilauksesi, jos asut kyseisellä asuinalueella ja haluat itsellesi nopean valokuituyhteyden vuonna 2023.

Lohtaja

Kaisanet aloittaa Lohtajan valokuituverkon rakentamisen kaivuutyöt kesällä 2023 ja alueen suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Voit tehdä alueelle oman tilauksesi kuntoon ja varmistaa kuidun saatavuus kotiosoitteeseesi.

lohtaja-2023-tarkennettu-kuva

Nakertaja-Hetteenmäki

Kaisanet aloittaa rakentamaan valokuituverkon Nakertaja-Hetteenmäki alueelle vuoden 2023 kesällä. Alueen rakennussuunnitelmat ovat parhaillaan käynnissä ja alla karttakuvassa on tarkempi aluerajaus nähtävissä. Tee tilauksesi kuntoon ja varmistat valokuituyhteyden saamisen itsellesi vuonna 2023.

nakertaja-hetteenmaki-alue

Huuhkajanvaara-Kettu

Huuhkajanvaara on noussut mukaan Kaisanetin vuoden 2023 rakennusalueeksi. Jos asut rakennettavalla alueella ja olet kiinnostunut hankkimaan valokuituliittymän itsellesi, tee tilauksesi nyt kuntoon. Otamme sinuun yhteyttä lähempänä rakennusajankohtaa ja sovitaan yksityiskohdista tarkemmin.

huuhkajanvaara-2023

Otamme aina yhteyttä asiakaspalvelustamme yhteystiedot jättäneisiin ennen kuiturakentamisen alkamista.

Rakentamisen eteneminen Kajaanissa 2023 alueilla

Jokainen valokuidun rakentamisen alue etenee omaa tahtiaan kumppaneidemme toimesta. Alla olevasta linkistä pääset suoraan Kajaanin rakentamisen sivulle, jonne päivitämme säännöllisesti rakentamisen tiedotteita.


Vuoden 2024 valokuituverkon rakennuspäätökset

Olemme tehneet Kajaanin osalta rakentamispäätökset vuodeksi 2024 seuraaville alueille: Kuurna, Kättö, Teppana, Laajankangas, Lehtikangas, Variskangas, Kylmä ja Puistola. Näiden lisäksi suunnittelemme myös muita alueita. Nyt omaa valokuituyhteyttä odotellessa voit ottaa käyttöön Kaisanetin kaapelinettiyhteyden ja vaihtaa tämä nettiyhteys sujuvasti valokuituun, kun liittymä on käyttöönotettavissa 2024. Kysy kaapelinetin tarjousta asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@kaisanet.fi

Kuurna-Kättö-Teppana

Voit tehdä valokuitutilauksen Kuurna-Kättö alueelle viereisen linkin kautta. Liittymä rakennetaan vuoden 2024 aikana ja otamme yhteyttä tilauksen tehneisiin ennen rakentamisen aloittamista. Jos haluat tarjouksen tai lisätietoja kaapelinettiyhteyden käyttöönotosta odotellessasi valokuituyhteyden rakentamista, kirjoita tästä avoimeen kenttään meille infoa. Otamme yhteyttä tämän tiimoilta jo aiemmin.

Ala-Teppanan osalta osassa katuosuuksia on valokuitu jo tälläkin hetkellä saatavilla. Kannattaa katsoa saatavuuskyselymme kautta oman osoitteen kohdalta tarkemmin, onko valokuitu jo nyt suoraan saatavilla osoitteeseesi.

teppana-katto-2024-vol2

Laajankangas-Lehtikangas-Variskangas-Kylmä

Voit tehdä valokuitutilauksen Laajankangas-Lehtikangas-Variskangas-Kylmä alueelle viereisen linkin kautta. Liittymä rakennetaan vuoden 2024 aikana ja otamme yhteyttä tilauksen tehneisiin ennen rakentamisen aloittamista. Jos haluat tarjouksen tai lisätietoja kaapelinettiyhteyden käyttöönotosta odotellessasi valokuituyhteyden rakentamista, kirjoita tästä avoimeen kenttään meille infoa. Otamme yhteyttä tämän tiimoilta jo aiemmin.

Osassa tämän alueen katuosuuksia on valokuitu jo tälläkin hetkellä saatavilla. Kannattaa katsoa saatavuuskyselymme kautta oman osoitteen kohdalta tarkemmin, onko valokuitu jo nyt suoraan saatavilla osoitteeseesi.

kajaani-lehtikangas-variskangas-2024

Vuoden 2022 valokuituverkon rakentaminen

Rakensimme vuoden 2022 aikana valokuituverkkoa Kajaanissa Variskankaalla, Jormuassa, Hannusrannassa, Hevossuolla sekä Teerisuolla. Näiden alueiden osalta voit kysyä asiakaspalvelustamme jälkiliittymisen mahdollisuutta, jos tilaus jäi sinulta tekemättä rakentamisen aikana.

Liittymishinta on aina edullisin ennen rakennusvaiheen alkamista helpottaen samalla kaivuutyön suunnittelutyötä. Alla on esitelty vielä tarkemmin 2022 rakennetut alueet karttakuvin.

honkirame-kajaani-2022 jormua-hannusranta-2022 heinisuo-teerisuo-2022

Tarkista valokuituyhteyden saatavuus osoitteellasi

Kaisanet on rakentanut valokuitua jo kattavasti Kajaanissa. Voit tarkistaa alla olevan painikkeen kautta Kajaanin valokuidun nykyisen saatavuuden oman osoitteesi perusteella. Jos kuituyhteys puuttuu, ilmoita meille kiinnostuksesi jättämällä yhteydenottopyyntö ja me otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

Kaista on vapaa, anna mennä

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Kaisanetin valokuidulla ja Kaisa Laajakaistalla saat ylivoimaisesti nopeimman nettiyhteyden kotiisi – myös langattomasti.

Haluatko luotettavan laajakaistaliittymän ja kattavan TV-kanavavalikoiman?

Kaisa Laajakaistassa kaistaa piisaa kotisi kaikille laitteille, olipa perheesi iso tai pieni. Valitse kaistan nopeus käytön mukaan ja voit täydentää sitä haluamallasi lisäpalveluilla. Tarkista viimeisimmät kampanjahinnat ja valittavissa olevat nopeudet laajakaista sivuiltamme alla olevan linkin kautta.

Ota suoraan yhteyttä alueen valokuitumyyjiin

Soita, lähetä meille sähköpostia ja vieraile myymälässämme Kajaanissa tai Iisalmessa.

Juha Hyttinen

juha.hyttinen@kaisanet.fi

044 734 4325

Jenna Karjalainen

jenna.karjalainen@kaisanet.fi

044 734 4427

Kaisanet asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@kaisanet.fi

0800 391 234