Valokuitu – Kajaani

Panostamme Kajaanin valokuituverkkoon

Olemme paikallinen toimija Kajaanin alueella ja haluamme vahvistaa oman toimialueemme elinvoimaisuutta myös tulevaisuudessa. Rakennamme tulevina vuosina eri puolille Kajaania kattavasti valokuituverkkoa ja haluamme mahdollistaa kaikille paikallisille asukkaille sekä yrityksille nopeat nettiyhteydet. Seuraaville alueille on rakentamispäätökset tehty ja tilauksia otetaan vastaan:

Vuoden 2022 valokuituverkon rakentaminen

Variskangas: Honkirämeentie 1-37, Pyykuja 1-6, Riekonpolku 1-12

Kajaanin Variskankaalla aletaan rakentamaan valokuitua alla olevalle alueelle syyskuussa 2022. Alueen asukkailla on hieno mahdollisuus hankkia käyttöön nopea valokuituyhteys ja nauttia jatkossa häiriöttömästä nettiyhteydestä. Liittymishinta on aina edullisinta ennen rakennusvaiheen alkamista helpottaen samalla kaivuutyön suunnittelua. Voit tilata liittymän itsellesi viereisestä painikkeesta tai laittamalla meille viestiä asiakaspalvelu@kaisanet.fi

Jormua ja Hannusranta

Jormua ja Hannusranta saa nopean valokuituyhteyden vuoden 2022 aikana. Rakentaminen alkaa kesäkuussa. Jos sinulta puuttuu vielä liittymäsopimus, niin nyt on viimeiset hetket hoitaa asia kuntoon. Valokuituliittymän liittymishinta on aina edullisin ennen rakennusvaiheen alkamista helpottaen samalla rakennustyön suunnittelua.

Hevossuo-Teerisuo

Hevossuo-Teerisuo alueen valokuituyhteyksien rakentaminen tapahtuu vuoden 2022 aikana. Tarkkaa aloitusajankohtaa ei ole lyöty vielä lukkoon. Kajaanin Hevossuo-Teerisuon osalta kerkeät vielä tekemään nopean liittymispäätöksen täyttämällä tilauslomakkeen viereisestä painikkeesta.

Kajaanin osalta rakennamme vuonna 2022 valokuituverkkoa myös hajanaisesti Huuhkajanvaarassa, Laajankankaalla, Variskankaalla, Kylmällä, Teppanassa, Purolassa ja Puistolassa. Nämä alueet tulevat laajempaan myyntiin myöhemmin.

Vuoden 2023 valokuituverkon rakennussuunnitelmat

Näille seuraaville alueille on rakentamispäätökset tehty ja ne tullaan kuiduttamaan 2023 vuoden aikana. Tilauksia otetaan vielä vastaan kaikille alueille. Ole aktiivinen ja tee tilaus, jos asut kyseisillä asuinalueilla ja haluat itsellesi nopean valokuituyhteyden kesän 2023 aikana.

Lohtaja

Kaisanet aloittaa Lohtajan valokuituverkon rakentamisen kesällä 2023 ja alueen suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Ilmoita kiinnostuksesi valokuituliittymää kohtaan viereisen painikkeen kautta.

Nakertaja-Hetteenmäki

Kaisanet aloittaa rakentamaan valokuituverkon Nakertaja-Hetteenmäki alueelle vuoden 2023 kesällä. Alueen rakennussuunnitelmat ovat parhaillaan käynnissä. Jätä yhteystietosi viereisen painikkeen kautta ja varmistat valokuituyhteyden saamisen itsellesi vuonna 2023.

Huuhkajanvaara-Kettu

Huuhkajanvaara on noussut mukaan Kaisanetin vuoden 2023 rakennusalueeksi. Jos asut rakennettavalla alueella ja olet kiinnostunut hankkimaan valokuituliittymän itsellesi, jätä meille yhteystiedot viereisen painikkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä lähempänä rakennusajankohtaa ja sovitaan yksityiskohdista tarkemmin.

Vuoden 2024 valokuituverkon rakennussuunnitelmat

Olemme hahmotelleet vuoden 2024 Kajaanin rakennusalueita ja rakennamme ainakin seuraaville alueille valokuituyhteyttä. Omaa valokuituyhteyttä odotellessa voit ottaa käyttöön Kaisanetin kaapelinettiyhteyden ja vaihtaa tämä yhteys sujuvasti valokuituun, kun liittymä on käyttöönotettavissa 2024. Kysy kaapelinetin tarjousta asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@kaisanet.fi

Kuurna-Kättö

Voit tehdä valokuitutilauksen Kuurna-Kättö alueelle viereisen linkin kautta. Liittymä rakennetaan vuoden 2024 aikana ja otamme yhteyttä tilauksen tehneisiin ennen rakentamisen aloittamista. Jos haluat tarjouksen tai lisätietoja kaapelinettiyhteyden käyttöönotosta odotellessasi valokuituyhteyden rakentamista, kirjoita tästä avoimeen kenttään meille infoa. Otamme yhteyttä tämän tiimoilta jo aiemmin.

Ala-Teppanan osalta osassa katuosuuksia on valokuitu jo tälläkin hetkellä saatavilla. Kannattaa katsoa saatavuuskyselymme kautta oman osoitteen kohdalta tarkemmin, onko valokuitu jo nyt saatavilla osoitteeseesi.

Otamme aina yhteyttä asiakaspalvelustamme yhteystiedot jättäneisiin ennen kuiturakentamisen alkamista.

Laajakaista palvelut Kaisanetin valokuituliittymään

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin – myös langattomasti. Laajakaistan kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/100 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).