Sponsorointi on tärkeä osa yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää sekä Kaisanetin että sponsoroitavan tavoitteita. Pyrimme suunnitelmalliseen ja tulokselliseen yhteistyöhön etupäässä meidän kanssa samalla alueella toimivien paikallisten toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on vahvistaa asiakas- ja yhteisösuhteitamme ja rakentaa yrityskuvaa aktiivisena, asiakaslähtöisenä ja vastuullisena toimijana.

Sponsorointihakemukset

Vuoden 2023 osalta yhteistyö- / sponsorointihakemukset on käsitelty.

Sponsorointihakemuksia käsitellään helmi- ja syyskuun alussa. Helmikuun alussa käsitellään tammikuun loppuun mennessä tulleet hakemukset ja elokuun loppuun mennessä saapuneet hakemukset käsitellään syyskuun alussa.

Mikäli sinulla on ehdotus yhteistyötä varten vuodelle 2024, voit lähettää hakemuksesi meille oheisella lomakkeella. Huomaathan käsittelyajan sekä sen, että käsittelemme ainoastaan alla olevalla lomakkeella sähköisenä toimitetut hakemukset!

Kaisaperhe -jäsenetuohjelma

Kaisaperhe tarjoaa jäsenille erilaisia etuja ja alennuksia tuotteistamme ja palveluistamme. Mikäli sinulla on tarjota jäsenillemme houkuttelevia etuja, tuo ne esiin sponsorointihakemuksessasi. Lisätietoja Kaisaperheestä.

Edellytykset yhteistyökumppaneille

Edellytämme kaikilta yhteistyökumppaneilta Kaisanetin arvoja tukevaa toimintaa ja viestintäyhteistyötä, jonka sisältö voidaan kertoa ja välittää selkeästi sidosryhmille. Edellyttämme myös toimintaa, jossa voimme olla läsnä ja vaikuttaa. Toisin sanoen pelkkä mainosnäkyvyys ei riitä, vaan yhteistyön edellytyksenä on vastikkeellisuus.

Emme sponsoroi kohteita, jotka ovat ristiriidassa arvojemme kanssa, uskonnollisesti tai poliittisesti sitoutuneita kohteita, yksilöurheilua tai kohdetta, mikä on toiminta-alueemme ulkopuolella. Tuemme ensisijaisesti seuroja, emme yksittäisiä joukkueita.

Laskutustiedot

Paperiset laskut
Kaisanet Oy
23669372
PL 100
80020 Kollektor Scan

Sähköiset laskut
Verkkolaskuosoite:
003723669372
Laskutusoperaattori:
Maventa Oy

Y-tunnus
2366937-2

Sponsorointiyhteistyö

Kaisanet sponsoroi urheilutapahtumia ja -seuroja sekä muita tapahtumia ja yhteisöjä

Lue lisää