Valokuitu – Sotkamo

Valokuitua Sotkamoon

Vuonna 2023 rakennamme Sotkamossa valokuituverkon Siltasaareen ja keskustan alueelle. Nyt on aika tehdä näiden alueiden valokuidun ennakkotilaus ja varmistaa, että saat yhteydet käyttöösi vuoden 2023 aikana. Valokuituyhteyden tilaaminen ennakkoon on aina edullisinta.

Valokuidun rakentamisalueet

Keskustan alue ja Siltasaari

Rakentamispäätös – Sotkamon keskustan alue sekä Siltasaari saavat nopeat valokuituyhteydet vuoden 2023 aikana. Tee nyt tilaus viereisen painikkeen kautta. Rakentamisalue on kuvattu tarkemmin alla olevassa kartassa.

sotkamo-kekusta-siltasaari-2023

Rakentamisen eteneminen Sotkamossa

Jokainen valokuidun rakentamisen alue etenee omaa tahtiaan kumppaneidemme toimesta. Alla olevasta linkistä pääset suoraan Sotkamon rakentamisen sivulle, jonne päivitämme säännöllisesti rakentamisen tiedotteita.


Tarkista valokuituyhteyden saatavuus osoitteellasi

Sotkamossa on jo entuudestaan saatavilla Kaisanetin valokuituyhteyksiä. Voit tarkistaa saatavuushaun kautta tämän hetkisen valokuidun saatavuuden omaan osoitteeseesi. Jos kuituyhteys vielä puuttuu, voit ilmoittaa meille kiinnostuksesta jättämällä yhteydenottopyynnön. Otamme sinuun tämän jälkeen henkilökohtaisesti yhteyttä toivomallasi yhteystavalla joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Heräsikö kysymyksiä valokuidusta?

Kurkkaa usein kysytyt kysymykset, jos sieltä löytyisi suoraan vastaus.

Jos kysymykseesi ei löydy suoraan vastausta täältä, voit jättää meille myös kysymyksen suoraan yhteystietolomakkeen kautta. Päivitämme uusia usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia aktiivisesti sivuillemme.


Vuoden 2022 valokuituverkon rakentaminen Sotkamossa

Vuonna 2022 rakensimme valokuituyhteydet Sotkamossa Hirvenniemelle sekä Makkosenmäelle.

Valokuituliittymän liittymishinta on aina edullisin ennen rakennusvaiheen alkamista, helpottaen samalla rakennustyön suunnittelua. Jos jäit kuitenkin ilman omaa valokuituyhteyttä, voit tiedustella asiakaspalvelustamme jälkiliittymisen mahdollisuutta.

sotkamo-hirvenniemi sotkamo-makkosenmaki

Hirvenniemen ja Makkosenmäen 2022 rakennetut valokuitualueet. Klikkaamalla karttakuvia, saat ne näkymään näytölle isompana.

Ota suoraan yhteyttä alueen valokuitumyyjiin

Soita, lähetä meille sähköpostia ja vieraile myymälässämme Kajaanissa tai Iisalmessa.

Heidi Leinonen

heidi.leinonen@kaisanet.fi

044 734 4424

Kaisanet asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@kaisanet.fi

0800 391 234