Valokuitu – Iisalmi

Kaisanet tuo valokuidun Iisalmeen

Olemme paikallinen toimija Iisalmen alueella ja haluamme vahvistaa oman toimialueemme elinvoimaisuutta myös tulevaisuudessa. Rakennamme tulevina vuosina eri puolelle Iisalmea kattavasti valokuituverkkoa ja haluamme mahdollistaa paikallisille asukkaille sekä yrityksille nopeat nettiyhteydet. Seuraaville alueille on rakentamispäätökset tehty ja tilauksia otetaan vastaan:

Tilaa oma valokuitu

Valokuituliittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voit maksaa Kaisanetillä aina myös kätevästi osissa korottomalla osamaksuvaihtoehdolla.

Vuoden 2023 valokuituverkon rakentaminen

Näille seuraaville alueille on rakentamispäätökset tehty ja ne tullaan valokuiduttamaan 2023 vuoden aikana. Tilauksia otetaan vastaan kaikille alueille. Ole aktiivinen ja tee oma tilauksesi, jos asut kyseisellä asuinalueella ja haluat itsellesi nopean valokuituyhteyden vuonna 2023.

Kangaslampi-Kihmula

Tuomme valokuidun Kangaslammen ja Kihmulan asukkaiden saataville vuonna 2023. Alla on suuntaa antava kuva rakennettavasta alueesta.

Lippuniemi

Lippuniemi saa nopeat valokuituyhteydet vuoden 2023 aikana. Alla havainnollistava karttakuva alueesta. Tee tilauksesi ennakkoon ja varmista ajoissa valokuituyhteyden saatavuus itsellesi.

Marjahaka

Valokuitu rakennetaan Marjahakaan vuoden 2023 aikana. Alla karttakuva rakennettavasta alueesta. Tee ennakkotilaus alueelle ja varmista, että saat valokuitu rakennetaan kotiisi.

Rohmula-Paloinen

Rohmulan ja Paloisen asukkaat saavat nopean valokuituyhteyden vuoden 2023 aikana. Tee ennakkotilaus ja varmista talouteesi nopea valokuituyhteys ensi vuoden aikana.

Vuonna 2022 Makkaralahti sai nopeat valokuituyhteydet

Rakensimme Iisalmen Makkaralahteen valokuidun asukkaiden saataville. Jos jostain syystä sinulla jäi oma tilaus vielä tekemättä, niin voit tiedustella meidän asiakaspalvelusta jälkiliittymisen mahdollisuutta.

Laajakaista palvelut Kaisanetin valokuituliittymään

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin – myös langattomasti. Laajakaistan kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/100 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1000M nopeuksiin saakka.