Valokuitu – Iisalmi

Kaisanet tuo valokuidun Iisalmeen

Olemme paikallinen toimija Iisalmen alueella ja haluamme vahvistaa oman toimialueemme elinvoimaisuutta myös tulevaisuudessa. Rakennamme tulevina vuosina eri puolelle Iisalmea kattavasti valokuituverkkoa ja haluamme mahdollistaa paikallisille asukkaille sekä yrityksille nopeat nettiyhteydet. Seuraaville alueille on rakentamispäätökset tehty ja tilauksia otetaan vastaan:

Vuoden 2023 valokuituverkon rakentaminen

Näille seuraaville alueille on rakentamispäätökset tehty ja ne tullaan valokuiduttamaan 2023 vuoden aikana. Valokuituliittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voit maksaa Kaisanetillä aina myös kätevästi osissa korottomalla osamaksuvaihtoehdolla. Ole aktiivinen ja tee oma tilauksesi, jos asut kyseisellä asuinalueella ja haluat itsellesi nopean valokuituyhteyden vuonna 2023.

Kangaslampi-Kihmula

Tuomme valokuidun Kangaslammen ja Kihmulan asukkaiden saataville vuonna 2023. Alla on suuntaa antava kuva rakennettavasta alueesta.

iisalmi-kangaslampi-2023

Lippuniemi

Lippuniemi saa nopeat valokuituyhteydet vuoden 2023 aikana. Alla havainnollistava karttakuva alueesta. Tee tilauksesi ennakkoon ja varmista ajoissa valokuituyhteyden saatavuus itsellesi.

iisalmi-lippuniemi-2023

Marjahaka

Valokuitu rakennetaan Marjahakaan vuoden 2023 aikana. Alla karttakuva rakennettavasta alueesta. Tee ennakkotilaus alueelle ja varmista, että saat valokuitu rakennetaan kotiisi.

iisalmi-marjahaka-2023

Rohmula-Paloinen

Rohmulan ja Paloisen asukkaat saavat nopean valokuituyhteyden vuoden 2023 aikana. Tee ennakkotilaus ja varmista talouteesi nopea valokuituyhteys ensi vuoden aikana.

Huom! Aluetta on päivitetty ja mukaan on otettu myös Touhulasta Tellervonkatu ja Ivalonkatu.

iisalmi-rohmula-paloinen-touhula

Rakentamisen eteneminen Iisalmessa 2023 alueilla

Jokainen valokuidun rakentamisen alue etenee omaa tahtiaan kumppaneidemme toimesta. Alla olevasta linkistä pääset suoraan Iisalmen rakentamisen sivulle, jonne päivitämme säännöllisesti rakentamisen tiedotteita.


Tarkista valokuituyhteyden saatavuus osoitteellasi

Ole aktiivinen, vaikka osoitettasi ei löytyisi vielä rakennettavalta alueelta. Huomioimme myös muilta katuosuuksilta tulevia ilmoituksia. Voit tarkistaa alla olevan painikkeen kautta Iisalmen valokuidun nykyisen saatavuuden oman osoitteesi perusteella. Jos kuituyhteys puuttuu, ilmoita meille kiinnostuksesi jättämällä yhteydenottopyyntö ja me otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

Kaista on vapaa, anna mennä

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Kaisanetin valokuidulla ja Kaisa Laajakaistalla saat ylivoimaisesti nopeimman nettiyhteyden kotiisi – myös langattomasti.

Haluatko luotettavan laajakaistaliittymän ja kattavan TV-kanavavalikoiman?

Kaisa Laajakaistassa kaistaa piisaa kotisi kaikille laitteille, olipa perheesi iso tai pieni. Valitse kaistan nopeus käytön mukaan ja voit täydentää sitä haluamallasi lisäpalveluilla. Tarkista viimeisimmät kampanjahinnat ja valittavissa olevat nopeudet laajakaista sivuiltamme alla olevan linkin kautta.


Vuonna 2022 Makkaralahti sai nopeat valokuituyhteydet

Rakensimme Iisalmen Makkaralahteen valokuidun asukkaiden saataville. Jos jostain syystä sinulla jäi oma tilaus vielä tekemättä, niin voit tiedustella meidän asiakaspalvelusta jälkiliittymisen mahdollisuutta.

makkaralahti-iisalmi-kartta_edited

Ota suoraan yhteyttä alueen valokuitumyyjiin

Soita, lähetä meille sähköpostia ja vieraile myymälässämme Kajaanissa tai Iisalmessa.

Jarno Hotti

jarno.hotti@kaisanet.fi

044 734 4265

Kaisanet asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@kaisanet.fi

0800 391 234