Kaisanet Oy

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Kaisanet on alueensa edelläkävijä ICT-alan palveluissa sekä digitalisaatiossa. Haemme aktiivisesti kasvua myös muilta alueilta. Työllistämme vajaat 100 henkilöä Kajaanissa ja Iisalmessa ja nyt haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen Sinua

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

suunnittelemaan, johtamaan ja kehittämään markkinointiamme ja viestintäämme. 
 

Toivomme sinulta seuraavaa: Sinulla on markkinoinnin strategista näkemystä sekä kokemusta brändin rakentamisesta. Sinulla on kyky mitata mainontaa ja tulkita dataa sekä muodostaa sen pohjalta johtopäätöksiä markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisestä. Hyödyt myös digitaalisten markkinoinnin työkalujen laajasta osaamisesta. Arvostamme uteliaisuutta, jatkuvaa itsensä kehittämistä sekä tuloshakuisuutta. 

Tarjoamme moniulotteisen tehtävän, jossa pääset haastamaan itseäsi ja oppimaan jatkuvasti uutta. Tehtävä elää kykyjesi mukaan, joten pääset vaikuttamaan sen sisältöön laajasti. Työtä ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin, vaan apunasi on kokenut ja innostunut tiimi. Vastuullisuus on meille työnantajan tärkeä arvo, joten huolehdimme työntekijöistämme, maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja meillä on laajat henkilökuntaedut. 

Koska emme malta odottaa, että saamme Sinut luotsaamaan markkinointiamme ja viestintäämme, pyydämme, että täytät alla hakulomakkeen 27.5.2018 mennessä. Lisätietoja yrityksestä ja tehtävästä voi tiedustella henkilöstöpäällikkö Hanna Turuselta p. 044 7344 201. 

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f312c044

Artikkelin kirjoittanut:

Hanna Turunen

henkilöstöpäällikkö

044 734 4201
Bonsky