Luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet ovat ehdoton edellytys sujuvalle yritystoiminnalle. Olemme huomioineet puolestasi turvallisuusvaatimukset ja laajakaistaliittymän ympärille rakentuvat tarvittavat palvelut. Näin saat tarpeisiisi sopivan yrityksesi oman lähiverkon.

Yritysverkkoratkaisut

Yritysverkkopalveluiden avulla usean toimipisteen lähiverkot voidaan yhdistää toimintavarmaksi ja tietoturvalliseksi kokonaisuudeksi. Yritysverkkoratkaisuun on mahdollista liittää turvallinen etäyhteysratkaisu.

Yritysnetti

Kaisa Yritysnetti on yrityksille suunnattu kiinteä, luotettava, joustava ja nopea internet-yhteys. Yritysnetti sopii kaikille yrityksille, koosta tai toimialasta riippumatta ja voit valita palvelun ominaisuudet ja lisäpalvelut tarpeidesi mukaisesti. Palvelun hinta joustaa liittymän ominaisuuksien mukaan, joten maksat vain siitä mitä tarvitset.

Yritysnetti soveltuu hyvin myös vaativaan käyttöön sekä silloin kun tietoliikenneyhteys on yrityksen liiketoiminnalle kriittistä. Palvelu on täydennettävissä monipuolisilla lisäpalveluilla, kuten erilaisilla etätyövaihtoehdoilla, langattoman verkon palveluilla tai erilaisilla tietoturvaratkaisuilla.