Microsoft 365 on toimisto aina mukanasi

Microsoft 365 on nykyaikainen tapa käyttää yrityksen sähköposti- ja toimisto-ohjelmistoja. M365:n kautta saat perinteisten toimisto-ohjelmien tutun kokemuksen ja toiminnot. Sinulla on pääsy tärkeimpiin työkaluihin ja tiedostoihin niin puhelimesta, tabletilta kuin tietokoneeltakin. Sinulla on aina tuorein ohjelmistoversio käytössäsi, eikä tarvitse ostaa erikseen uusia versioita. M365 on helppo tapa tallentaa ja jakaa tiedostot pilvessä.

M365:ssä on ammattimainen sähköposti, jonka tiedot ovat aina varmistettuja. Exhange-tekniikan avulla sähköpostit ja kalenterit synkronoituvat automaattisesti kaikilla käyttämilläsi laitteilla. Microsoft 365:n kanssa voit työskennellä miten ja missä haluat. Asiantuntijamme hoitavat kanssasi sähköposti- ja toimisto-ohjelmistojen vaihdon ja käyttöönoton sopimuksen mukaisesti.

Microsoft 365 -paketit

M365:sta on saatavilla useita eri versiota: Exchange Online, Business Basic, Business Standard, Business Premium ja Apps for Business.

Exchange Onlineiin sisältyy turvallinen ja luotettava yrityssähköposti 50 gigatavun käyttäjäkohtaisella tallennustilalla.

Business Basiciin (aiemmin Business Essentials) sisältyy yrityssähköposti, yrityksen yhteistyö- ja viestintäsovellukset Yammer, Teams ja Skype sekä Office-ohjelmistojen selainversiot. 

Apps for Business-paketti (aiemmin Business-paketti) on toimistossa on toimiston ydin, sillä se sisältää aina tuoreimman, täyden Office-ohjelmiston selaimeen ja koneelle ladattavaksi sekä OneDriven 1 teratavun tallennustilalla. Business ei sisällä sähköpostipalvelua.

Business Standard (aiemmin Business Premium) on puolestaan koko paketti täyden Office-ohjelmiston, yrityssähköpostin sekä tiimityöskentely- ja viestintäsovellusten kera. 

Business Premium tarjoaa Microsoft Officen-työpöytäsovellukset sekä edistyneen turvan yrityksesi arkaluontoisille tiedostoille.

Microsoft-pakettien ominaisuuksien vertailu:

EXCHANGE ONLINE BUSINESS BASIC APPS FOR BUSINESS BUSINESS STANDARD
Täysi Office -ohjelmisto
Office mobiililaitteille
Sähköposti ja kalenteri
Sähköposti yrityksesi domainilla
OneDrive 1 Tt tallennustilalla
Yammer ja Microsoft Teams -viestintäsovellukset
Skype for Business

Ota yhteyttä myyjiimme

Kajaani

Tomi Parviainen

044 734 4359

Eero Sonny

044 734 4211

Janne Heikkinen

044 734 4273

Erkki Pinola

044 734 4557

Iisalmi

Pasi Äyräs

044 734 4285

Miska Kinnunen

044 734 4520

Jätä soittopyyntö, 
asiantuntijamme auttavat!

Pakollinen
Pakollinen
Bonsky