Kaisanet Oy

Kaisa tukipalvelu

Kaisa Tukipalvelun avulla Kaisanet hoitaa yritysasiakkaan IT-ympäristöä sovitulla tavalla. Kaisanet huolehtii asiakkaan kanssa yhdessä etukäteen sovitut työt palvelimille, työasemille, älypuhelimille, ohjelmistoille, lähiverkkokytkimille ja tulostimille. Sisältö voidaan sopia joustavasti ja rakentaa niin, että palvelu tukee yrityksen toimintaa.

Peruspalvelu sisältää vasteajan palvelun tuottamiselle sekä puhelimitse toimivan tukipalvelun. Palvelua voidaan laajentaa valvonta- ja raportointipalvelulla. Kuukausittaisen ylläpidon työmäärä vähenee, kun käytössä on ennakointia helpottavat valvonta- ja raportointipalvelu sekä tietoturvapäivityspalvelu.

Kaisa Valvonta- ja raportointipalvelu

Yrityksien toiminta on yhä enemmän tietotekniikan varassa. Häiriöt tietojärjestelmässä haittaavat normaaleja töitä ja tuottavat turhia kuluja. Kaikkia ongelmia ei voi estää, mutta niitä voidaan ennakoida.

Ennakointi säästää

Esimerkiksi kiintolevyn täyttyminen pysäyttää toiminnan ja aiheuttaa käyttökatkon. Kiintolevy ei kuitenkaan täyty varoittamatta. Käyttöastetta ja vapaata kapasiteettia seuraamalla voidaan tehdä korjaavat toimet ennen kuin ongelma on kriittinen.

Valvonta- ja raportointipalvelun ominaisuuksia
  • 24/7 -valvonta tarkkailee ja kerää tietoja vuorokauden ympäri
  • Sovellusten valvonta pienentää ohjelmistoihin liittyviä riskejä
  • Verkkoyhteyksien valvonta nopeuttaa internet-yhteyden vikojen tunnistamista ja korjausta.
  • Tulostimien valvonta kertoo verkkotulostimen tilan ja hälyttää väriaineiden lähestyessä loppua.
  • Selkeä raportointi auttaa hallitsemaan ja kehittämään tietojärjestelmääsi. Laitetiedot, takuu- ja leasingajat ovat kootusti tiedossa. Raporttien avulla saat hyvän tiedon IT-järjestelmäsi tilasta, esim. laiteluettelo, tietoturvapäivityksien tila, kapasiteetti ja käyttöaste. Raportointi tapahtuu vuosineljänneksittäin.

Ota yhteyttä myyjiimme

Kajaani

Tomi Parviainen

044 734 4359

Eero Sonny

044 734 4211

Janne Heikkinen

044 734 4273

Erkki Pinola

044 734 4557

Iisalmi

Pasi Äyräs

044 734 4285

Miska Kinnunen

044 734 4520

Jätä soittopyyntö, 
asiantuntijamme auttavat!

Pakollinen
Pakollinen
Bonsky