Office 365 on toimisto aina mukanasi

Microsoft Office 365 on nykyaikainen tapa käyttää yrityksen sähköposti- ja toimisto-ohjelmistoja. O365:n kautta saat perinteisten toimisto-ohjelmien tutun kokemuksen ja toiminnot. Sinulla on pääsy tärkeimpiin työkaluihin ja tiedostoihin niin puhelimesta, tabletilta kuin tietokoneeltakin. Sinulla on aina tuorein ohjelmistoversio käytössäsi, eikä tarvitse ostaa erikseen uusia versioita. O365 on helppo tapa tallentaa ja jakaa tiedostot pilvessä.

O365:ssä on ammattimainen sähköposti, jonka tiedot ovat aina varmistettuja. Exhange-tekniikan avulla sähköpostit ja kalenterit synkronoituvat automaattisesti kaikilla käyttämilläsi laitteilla. Office 365:n kanssa voit työskennellä miten ja missä haluat. Asiantuntijamme hoitavat kanssasi sähköposti- ja toimisto-ohjelmistojen vaihdon ja käyttöönoton sopimuksen mukaisesti.

Office-paketit

Office 365:sta on saatavilla neljä eri versiota: Exchange Online, Business Essentials, Business ja Business Premium. 

Exchange Onlineen sisältyy turvallinen ja luotettava yrityssähköposti 50 gigatavun käyttäjäkohtaisella tallennustilalla.

Business Essentialsiin sisältyy yrityssähköposti, yrityksen yhteistyö- ja viestintäsovellukset Yammer, Teams ja Skype sekä Office-ohjelmistojen selainversiot. 

Business-paketti on toimistossa on toimiston ydin, sillä se sisältää aina tuoreimman, täyden Office-ohjelmiston selaimeen ja koneelle ladattavaksi sekä OneDriven 1 teratavun tallennustilalla. Business ei sisällä sähköpostipalvelua.

Business Premium on puolestaan koko paketti täyden Office-ohjelmiston, yrityssähköpostin sekä tiimityöskentely- ja viestintäsovellusten kera. 

Office-pakettien ominaisuuksien vertailu:

EXCHANGE ONLINE BUSINESS ESSENTIALS BUSINESS BUSINESS PREMIUM
Täysi Office -ohjelmisto
Office mobiililaitteille
Sähköposti ja kalenteri
Sähköposti yrityksesi domainilla
OneDrive 1 Tt tallennustilalla
Yammer ja Microsoft Teams -viestintäsovellukset
Skype for Business

Etkö löytänyt etsimääsi?

Yritysmyyntimme auttaa, ota yhteyttä.

Pasi Äyräs

Iisalmi

044 734 4285

Miska Kinnunen

Iisalmi

044 734 4520
Bonsky