Office 365 ja toimisto-ohjelmat

Lue lisää
Tyhjä sivu

Viestintä

Yhtenäinen, eri päätelaitteet saumattomasti yhdistävä liittymäkokonaisuus helpottaa sekä yrityksesi sisäistä että asiakkaiden asiointia. Sähköpostit ja yhteiset kalenterit kulkevat mukana myös mobiilisti eri päätelaitteiden ja selaimen kautta käytettyinä. Teams mahdollistaa saumattoman etä- ja tiimityöskentelyn. 

Toimivassa sähköpostipalvelussa riittää kapasiteettia ilman, että postilaatikot täyttyvät. Se mahdollistaa myös turvallisen tiedon ja materiaalien jakamisen.

Mobiilipalvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluvat DNA:n nykyaikaiset mobiilipalvelut tarjoavat yrityksellesi kilpailukykyisiä langattomia ratkaisuja, joiden avulla voit helpottaa työntekoa, parantaa tuottavuutta ja säästää kustannuksia. Palvelut yhdistävät muun muassa matkapuhelimet osaksi yrityksesi kiinteää puhelinverkkoa.

Mobiilivaihde on avain yrityksesi langattomuuteen. Palvelun myötä yleisimmät kiinteiden puhelinjärjestelmien ominaisuudet voidaan siirtää langattomaan ympäristöön. Mobiilivaihteen avulla yrityksesi voi siirtyä täysin mobiiliin maailmaan, jolloin puhelimiksi riittävät pelkät matkapuhelimet.

Puhepalvelut

Lue lisää
Tyhjä sivu