Tietoturvapalvelut

Kaisanet tarjoaa tietoturvapalveluita kokonaisvaltaisesti yrityksen tarpeista riippuen. Palveluihin kuuluu mm. päätelaitteiden ja verkon suojaus, turvalliset etäkäyttöratkaisut, kirjautumisen lisäsuoja sekä tiedostojen ja päätelaitteiden varmuuskopiointi.

Kaisa Tietoturvatutka

Kaisa Tietoturvatutka –palvelun avulla tunnistetaan ja hallitaan sisäisiä ja ulkoisia tietoturvauhkia. Sen avulla tietoturvahaavoittuvuudet tunnistetaan reaaliaikaisesti. Tarjoamamme palvelun avulla voidaan raportoida riskit sekä varmistaa IT-ympäristön toiminta. 

Kaisanetin tietoturva-asiantuntija tekee palvelun käyttöönottoon sisältyvän alkukartoituksen antaen kokonaiskuvan IT-ympäristöstäsi, minkä jälkeen jatkuva palvelu räätälöidään yrityksesi koon ja tarpeiden mukaan.

Kaisa Tietoturvatutkan avulla pystyt seuraamaan yrityksesi tietoturvaa ja hallitsemaan haavoittuvuuksia ilman, että sidot liikaa aikaa tai työntekijäresursseja. 

Ota yhteyttä myyjiimme tai jätä soittopyyntö: https://www.kaisanet.fi/yritykseen/

Kaisa Virustorjuntapalvelu

Työasemat, kannettavat tietokoneet, matkapuhelimet sekä palvelimet ovat aina suojattuina –  ilman laitteistoinvestointeja. Automaattiset tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset takaavat sen, että tietoturva on aina ajan tasalla. Virustorjuntapalvelun kanssa keskittyminen liiketoimintaan onnistuu ilman jatkuvaa huolta päätelaitteiden tietoturvasta. Kaisanetin yhteistyökumppanina virusturva-asioissa toimii muun muassa F-Secure.

Palvelu tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

 • Kaisanet huolehtii päätelaitteiden tietoturvasta Kaisa Virustorjuntapalvelun avulla.
 • Turvaa Windows- ja Mac-tietokoneille, palvelimille sekä mobiililaitteille
 • Automaattiset tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset
 • Mahdollisuus automaattisiin Windowsin ja kolmansien osapuolten sovellusten ohjelmisto- ja versiopäivityksiin (Kaisa Tukipalvelu)
 • Ei investointeja laitteisiin tai ohjelmistoihin
   

Kaisa Palomuuripalvelu

Kaisa Palomuuripalvelu on taloudellinen ja tehokas ratkaisu yritysten ja yhteisöjen tietoverkkojen suojaamiseksi luvatonta tunkeutumista vastaan. Asiakkaan ei tarvitse sitoa resursseja jatkuvasti muuttuvien tietoturvaratkaisujen ylläpitoon. Ohjelmistojen päivityksistä, laitteistojen huollosta, ylläpidosta ja valvonnasta huolehtivat Kaisanetin osaavat ammattilaiset..

Palomuuripalvelu:

 • Asiakkaan lähiverkon suojaamiseksi määritetään yhdessä verkon ylläpitäjän kanssa haluttu suojaustaso
 • Suojaus testataan ennen liittymän käyttöönottoa
 • Kaisanet vastaa palomuurin ylläpidosta ja valvonnasta sovitun suojaustason mukaisesti
 • Suojaustason muutoksien hallinnointi etukäteen nimetyn henkilön toimesta

Toteutus voidaan tehdä joko Kaisanetin vikasietoisesta keskitetystä palvelusta tai asiakaskohtaisesti räätälöitynä ratkaisuna.
 

Kaisa Etäkäyttö

Kaisa Etäkäyttö mahdollistaa tietoturvallisen työskentelyn missä vain. Se sopii etänä työskenteleville sekä työssä matkaaville. Palvelu toteutetaan asiakkaan käyttöön sopivalla tavalla joko selaimessa tai ohjelmistona. Sujuvan työskentelyn mahdollistamiseksi etäkäyttöön on saatavilla kaikki samat palvelut, jotka ovat käytössä yrityksen toimipisteissä. Näihin sisältyvät mm. ohjelmistot, verkkolevyt, tulostimet ja muut yrityksen verkkoon kuuluvat palvelut.
 

Kaisa Vahva Tunnistautuminen

Kaisa Vahva tunnistautuminen -palvelu turvaa yhteytesi ja varmistaa, että vain sinä pääset käyttämään yrityksesi palveluita. Käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi Vahva Tunnistautuminen lähettää puhelimeesi kertaluonteisen pääsykoodin aina kun olet kirjautumassa verkkopalveluun. Näin voit varmistua siitä, että kukaan muu ei pysty kirjautumaan palveluun käyttämällä tunnuksiasi.

Vahva Tunnistautuminen on liitettävissä mm. Windows-kirjautumiseen sekä lähes kaikkiin VPN-ratkaisuihin, mikä tekee siitä erittäin joustavan ja monikäyttöisen lisäturvapalvelun. Vahvan tunnistautumisen avulla voimme tehdä juuri sinulle sopivan etäkäyttöratkaisun.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Yritysmyyntimme auttaa, ota yhteyttä.

Miska Kinnunen

Iisalmi

044 734 4520

Tomi Parviainen

Kajaani

044 734 4359
Bonsky