Tuki, ylläpito ja turva

Tietoturvapalvelut

Nykymaailmassa tietoturvauhkat kohdistuvat yrityksiin ja organisaatioihin toimialasta tai sijainnista riippumatta. Tarjoamme tietoturvapalveluita kokonaisvaltaisesti yrityksen tarpeista riippuen.
Palveluita, joita tarjoamme ovat mm. virustorjunta, palomuurit dedikoituna sekä palveluna, VPN, vahva tunnistautuminen sekä tietoturvan suunnittelu.

Tietoturvahaavoittuvuuksia vastaan

Kaisa Tietoturvatutka –palvelun avulla tunnistetaan ja hallitaan sisäisiä ja ulkoisia tietoturvauhkia. Sen avulla tietoturvahaavoittuvuudet tunnistetaan reaaliaikaisesti. Tarjoamamme palvelun avulla voidaan raportoida riskit sekä varmistaa IT-ympäristön toiminta. Lue lisää täältä.

Palomuuri ja etäyhteydet

Kaisa Palomuuripalvelu on taloudellinen ja tehokas ratkaisu yritysten ja yhteisöjen tietoverkkojen suojaamiseksi luvatonta tunkeutumista vastaan. Asiakkaan ei tarvitse sitoa resursseja jatkuvasti muuttuvien tietoturvaratkaisujen ylläpitoon. Ohjelmistojen päivityksistä, laitteistojen huollosta, ylläpidosta ja valvonnasta huolehtivat osaavat ammattilaisemme. Palvelu toteutetaan joko erillislaitteilla tai keskitettynä palveluna, asiakkaan tarpeista riippuen.

Kaisa Etäkäyttö

Kaisa Etäkäyttö mahdollistaa tietoturvallisen työskentelyn missä vain. Se sopii etänä työskenteleville sekä työssään matkaaville. Palvelu toteutetaan asiakkaan käyttöön sopivalla tavalla joko selaimessa tai ohjelmistona. Palvelun avulla saat käyttöösi kaikki samat työkalut kuin yrityksesi sisäverkossakin. Näihin sisältyvät mm. ohjelmistot, verkkolevyt, tulostimet ja muut yrityksesi verkkoon kuuluvat palvelut.

Sähköpostin suojaus ja salaus

Sähköpostin suojauksella ja salauksella saat käyttöösi nykyaikaiset suojausmenetelmät. Voit itse säätää mm. suodatuksia, asetuksia, karanteenilistoja, karanteenin vanhenemisajat ja paljon muuta. Suojaus ja salaus ei vaadi erillisiä laite- tai ohjelmistoasennuksia. Se toimii kaikilla haluamillasi sähköpostitileillä, myös mobiililaitteilla. Virus- ja roskapostisuodatus on itseoppiva ja ennakoiva haittaohjelmien torjuja, joka tarkastaa mm. url-linkit reaaliaikaisesti.

Kaisa Vahva tunnistautuminen

Vahvan tunnistautumisen palvelu turvaa yhteytesi ja varmistaa, että vain sinä pääset käyttämään yrityksesi palveluita. Käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi palvelu lähettää puhelimeesi kertaluonteisen pääsykoodin aina kun olet kirjautumassa yrityksesi verkkoon. Näin voit varmistua siitä, että kukaan muu ei pysty kirjautumaan palveluun käyttämällä tunnuksiasi.
 

Muut palvelut

Mobiililiittymät & vaihde

Palveluvalikoimaamme kuuluvat DNA:n nykyaikaiset mobiilipalvelut tarjoavat yrityksellesi kilpailukykyisiä langattomia ratkaisuja, joiden avulla voit helpottaa työntekoa, parantaa tuottavuutta ja säästää kustannuksia. Palvelut yhdistävät muun muassa matkapuhelimet osaksi yrityksesi kiinteää puhelinverkkoa.
Mobiilivaihde on avain yrityksesi langattomuuteen. Palvelun myötä yleisimmät kiinteiden puhelinjärjestelmien ominaisuudet voidaan siirtää langattomaan ympäristöön. Mobiilivaihteen avulla yrityksesi voi siirtyä täysin langattomaan maailmaan, jolloin puhelimiksi riittävät pelkät matkapuhelimet.

Office 365

Office 365 on nykyaikainen tapa käyttää yrityksen sähköposti- ja toimisto-ohjelmistoja. Saat pääsyn tärkeimpiin työkaluihin ja tiedostoihin puhelimesta, tabletilta ja tietokoneelta. 0365:ssä on ammattimainen sähköposti, jonka tiedot ovat mahdollista varmistaa lisäpalvelumme avulla. Sähköpostit ja kalenterit synkronoituvat automaattisesti kaikilla käyttämilläsi laitteilla. Halutessasi saat sähköpostiosoitteen myös yrityksesi domainilla, eli verkkotunnuksella.

KAISA Verkkosivu

Verkkosivu -palvelu tarjoaa helpon ja nopean mahdollisuuden toteuttaa verkkosivut, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa. Palvelu luo pohjan kaikelle yrityksesi kaipaamalle verkkonäkyvyydelle ja sen kehittämiselle. Verkkosivuille on mahdollisuus liittää jo käytössäsi olevia palveluita, esimerkiksi sosiaalisen median kanavat sekä sähköisen ajanvarauksen.