Konesali- ja palvelinpalvelut

Konesalipalvelumme keskiössä on tietoturvallinen, suomalainen konesali. Palveluun kuuluu konesalin ylläpito- ja tukipalvelut, laitetilat, tietoturvalliset etäyhteydet, automatisoitu konesali-infra, jäähdytys sekä katkeamaton sähkönsyöttö.

Konesalipalvelut ovat käytössä Kajaanissa kahdessa eri sijainnissa. Konesalien väliset yhteydet on varmistettu eri maantieteellisille reiteille. Myös yhteydet Kaisanetin aluedataverkkoon ovat varmennettu. Käyttämämme Renforsin Rannassa sijaitseva konesali on ISO/IEC 27001:2013-sertifioitu.

Palvelimet ja levytilat

Tarjoamme palvelimet ja levykapasiteetin virtuaalisena palveluna. Palvelu on vikasietoinen, sillä kapasiteetti on hajautettu kahteen eri konesaliin Kajaanissa. Lisäksi käytettävissä oleva kapasiteetti on mitoitettu siten, että normaalit huoltotyöt eivät häiritse palvelun toimintaa. Kapasiteetti on dynaamisesti mitoitettavissa siten, että maksat vain siitä, mitä käytät. Palveluun kuuluu varmuuskopiointi, joka tehdään erilliseen järjestelmään automaattisesti. 

Tiedonvarmistus

Varmistuspalvelumme mahdollistaa yritysten ja yhteisöjen tiedostojen sekä järjestelmien varmuuskopioinnin. Varmistusjärjestelmä johon tiedot tallennetaan, sijaitsee luokitellussa laitetilassa. Tietojen varmistus tapahtuu automaattisesti, eikä investointeja omiin järjestelmiin tarvita. Varmistuksen jälkeen saat raportin sähköpostiisi. Huolehdimme tietoturvasta ja kapasiteetin riittävyydestä.

IT-ympäristön toimivuus mitataan pitkällä aikavälillä

Lue lisää
Artikkeli

Keskity ydinosaamiseesi, jätä ICT-asiat ammattilaiselle

Lue lisää
Artikkeli

Ota yhteyttä myyjiimme

Kajaani

Tomi Parviainen

044 734 4359

Eero Sonny

044 734 4211

Janne Heikkinen

044 734 4273

Erkki Pinola

044 734 4557

Iisalmi

Pasi Äyräs

044 734 4285

Miska Kinnunen

044 734 4520

Jätä soittopyyntö, 
asiantuntijamme auttavat!

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Bonsky