Konesali- ja palvelinpalvelut

Konesalipalvelumme keskiössä on tietoturvallinen, suomalainen konesali. Palveluun kuuluu konesalin  ylläpito- ja tukipalvelut, räkkitilat, tietoturvalliset etäyhteydet, automatisoitu konesali-infra, jäähdytys sekä katkeamaton sähkönsyöttö.

Konesalipalvelut on käytössä Kajaanissa kahdessa eri sijainnissa. Konesalien väliset yhteydet on varmistettu eri maantieteellisille reiteille. Konesalien yhteydet Kaisanetin aluedataverkkoon ovat varmennettu. Käyttämämme Renforsin Rannassa sijaitseva konesali on ISO/IEC 27001:2013-sertifioitu.

Kapasiteettipalvelut virtuaalisena palveluna

Kaisanet tarjoaa palvelimet virtuaalisena palveluna. Palvelu on vikasietoinen, sillä kapasiteetti on hajautettu kahteen eri konesaliin Kajaanissa. Lisäksi käytettävissä oleva kapasiteetti on mitoitettu siten, että normaalit huoltotyöt eivät häiritse palvelun toimintaa. Kapasiteettia on dynaamisesti kasvatettavissa siten, että maksat vain siitä, mitä käytät. Palvelun mukana tulee varmuuskopiointi, joka tehdään erilliseen järjestelmään automaattisesti. 

Palvelun kuukausihintaan sisältyy kaikki palvelimien pyörittämiseen tarvittavat toiminnot, kuten sähkö. Kun käytössä on virtualisoidut palvelimet, asiakkaan ei tarvitse investoida kalliisiin levyjärjestelmiin, lisensseihin tai palvelinlaitteistoihin. 

IT-ympäristön toimivuus mitataan pitkällä aikavälillä

Lue lisää
Artikkeli

Keskity ydinosaamiseesi, jätä ICT-asiat ammattilaiselle

Lue lisää
Artikkeli

Etkö löytänyt etsimääsi?

Yritysmyyntimme auttaa, ota yhteyttä.

Pasi Äyräs

Iisalmi

myyntipäällikkö

044 734 4285

Tomi Parviainen

Kajaani

myyntipäällikkö

044 734 4359
Bonsky