Viaplay suoratoistopalvelut myynnissä: alk. 9,99 €/kk - Tilaa saat jopa 2kk 0€

Viaplay -suoratoistopalvelusta löydät huippuvalikoiman elokuvia, sarjoja, urheilua, lasten ohjelmia ja dokumentteja! Yhdellä kuukausimaksulla voit katsoa ohjelmia niin paljon kuin haluat, missä vain!  

Viaplay Elokuvat & Sarjat tarjoaa katsottavaa niin aikuisille, kuin perheen pienimmillekkin.

Viaplaysta löydät huippuvalikoiman elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. Uutta sisältöä ilmestyy palveluun joka viikko! Elokuvia kirjastosta löytyy enemmäin kuin tarpeeksi, yli kymmenessä eri kategoriassa. Sarjoista löydät kokonaiset tuotantokaudet mm. huippusuosittu Walking Dead, jonka 8. tuotantokausi alkaa 3. huhtikuuta! Lapsille katsottavana on kymmeniä eri lastenohjelmia ja elokuvia.

Viaplay Sportilla saat koko urheilutarjonnan katsottavaksi!

Urheilufanin ykkösvalinta tarjoaa mm. kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Lisäksi jääkiekon KHL-ottelut näkyvät Viaplay Sportissa. Jalkapallon ystäville löytyy myös reilusti huippuviihdettä: Englannin valioliiga, Saksan Bundesliiga, Ranskan liiga sekä UEFA Nations League ovat vain osa Viaplay Sportin jalkapallotarjontaa. Lisäksi Viaplay Sportista näet mm. nyrkkeilyä ja UFC:tä, joita et esimerkiksi Viasatin kanavilta näe! Viaplay Sportiin kuuluu myös sarjat ja lastenohjelmat.

Viaplay Totalilla näet koko Viaplayn tarjonnan.

Viaplay Total -paketti sisältää kaiken sen, mitä edellä mainitut paketitkin: Kaikki elokuvat, sarjat, lastenohjelmat ja dokumentit käytössäsi. Lisäksi näet huippu-urheilua suorina lähetyksinä aina jääkiekon NHL:stä ja Englannin valioliigasta, golfiin, nyrkkeilyyn ja moneen muuhun!

Katso missä ja miten haluat. Jopa ilman nettiyhteyttä.

Viaplayn ohjelmia voit katsoa mm. puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja älytelevisiolla. Tallennusominaisuuden avulla voit ladata ohjelmia puhelimesi tai tablettisi muistiin, jonka jälkeen voit katsoa niitä myös ilman nettiyhteyttä, missä tahansa.

Edulliset hinnat - ilman määräaikaa.

Viaplay suoratoistopalveluiden hinnat ovat alkaen 9,99 €/kk. Viaplayn saat aina ilman määräaikaa, joten voit halutessasi peruuttaa tilauksen milloin haluat. Tilaa nyt niin saat laajan valikoiman viihdettä katsottavaksi!

2kk 0€ Viaplay Elokuvat & Sarjat -paketti!

Yli 40 € kertaostoihin (esim. laiteostot) tarjoamme kahdeksi kuukaudeksi Viaplayn Elokuvat & Sarjat -paketin veloituksetta. Olet myös oikeutettu tähän kampanjaan, jos laskutuksesi Kaisanetille on viimeiseltä kahdelta kuukaudelta yli 40€. Tilaus jatkuu kampanjan jälkeen toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla . Hyödyntääksesi tämän tarjouksen, ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluun, puh. 0800 391 234. Muut paketit voit tilata Tilaa-napin kautta.

Bonsky