Varpaisjärvelle valokuitua?

Haluatko luotettavan laajakaistaliittymän ja reilun 150 tv-kanavavalikoiman?

Nyt kannattaa olla aktiivinen, sillä kartoitamme parhaillaan Vaaranvalon kanssa yhteistyössä Varpaisjärven alueella kiinnostusta valokuituun. Mikäli alueelta saadaan tarpeeksi kiinnostusilmoituksia, valokuidun rakentaminen alkaa kesällä 2021.

Ole aktiivinen, vaikka osoitettasi ei löytyisi vielä kartoitettavalta alueelta, sillä huomioimme myös muilta katuosuuksilta tulevia ilmoituksia! Kannattaa myös aktivoitua naapuruston suuntaan: mitä enemmän katuosuuksilta on varauksia, sitä todennäköisempää on aina kaivuun aloitus.

Valokuituliittymän liittymismaksu VaaranValon asiakkaille on nyt vain 496 € (norm. 1240 €).

    Valokuidulla + laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin – myös langattomasti.

Laajakaistan kuukausimaksu on 50,27 €/kk liittymänopeudella 100/100 Mbit/s sisältäen IPTV-palvelun. Astetta nopeamman laajakaistan 300/100 Mbit/s saat kuukausihintaan 69,90 €/kk (sis. IPTV).

Kartoitettavan alueen kartta

Toimi heti, ja tilaa valokuituliittymä! Näin vauhditat myös alueesi verkon nykyaikaistamista. Liittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta. Ilmoita kiinnostuksesi liittymää kohtaan tästä. Otamme sinuun yhteyttä aina ennen varsinaista tilausta.

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista.

Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.
Rakennettavalle alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä.

Tilaa liittymä ja vauhdita alueesi verkon nykyaikaistamista!

Jäikö jotain kysyttävää? Ota yhteyttä: Annukka Taskinen 044 734 4367,
annukka.taskinen@kaisanet.fi tai asiakaspalvelu 0800 391 234.