Liity valomaisten asiakkaidemme joukkoon ja hanki itsellesi Kaisanetin valokuituliittymä. Tämän jälkeen kiihdyttelet netissä niin kovaa kuin haluat ja katto ei tule vastaan.

SE TUNNE, KUN KATTO EI TULEKAAN VASTAAN

Valokuituverkossa kaistaa on niin paljon, että jokainen perheenjäsen voi kiihdytellä netissä niin kovaa kuin haluaa. Nauti terävästä suoratoistosta, sujuvista videopalavereista, nopeista latauksista ja tehokkaasta pelaamisesta. Valokuidun kyky siirtää tietoa on lähes rajaton ja palvelee siksi pitkälle tulevaisuuteen.

Jotta voit kiihdytellä vapaasti valokuitubaanalla, tarvitset käyttöön vielä laajakaistayhteyden. Kaisanetin valokuituun saat otettua kiinteän kuukausiveloitteisen laajakaistayhteyden 100M, 500M tai uskomattomalla 1000M nopeudella.

Valokuidun käyttöönoton askeleet

1. Varmista nykyinen saatavuus

2. Tee oma tilauksesi

3. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä ja sopii aikataulut

4. Rakentaminen alkaa maankaivuutöillä

5. Asennustyöt talon sisäverkossa

6. Nauti omasta nopeasta kaistasta

Tarkista valokuidun nykyinen saatavuus

Tarkista osoitteellasi, onko valokuitu jo saatavilla asuinalueellasi tai kotiosoitteeseesi. Voit jättää tämän kautta myös yhteydenottopyynnön, jos haluat tietää rakentamisalueistamme tarkemmin. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä.

Tilaa oma valovoimainen liittymäsi

Nyt voit tehdä 2023 rakennusalueelle oman liittymätilauksesi alla olevan painikkeen kautta. Jos asuinpaikkasi ei ole vielä rakennussuunnitelmien joukossa, voit ilmoittaa samalla lomakkeella myös kiinnostuksestasi hankkia liittymä omalle asuinpaikallesi.

Rakennamme valokuituverkkoa huimaa vauhtia

Kaisanetin valokuituverkko kattaa jo huomattavan osan Ylä-Savoa, Kainuuta ja Pohjois-Karjalaa – nopean ja luotettavan nettiyhteyden hankkiminen on nyt mahdollista yhä useammalle.

Kaisanet ei kysele pelkästään asukkaiden kiinnostusta valokuitua kohtaan. Meidän rakentamistamme ohjaavat selkeät rakentamispäätökset.

KAISA Kuitu

Nopea, nopeampi, valokuitu

Toimintavarma yhteys on helppo ottaa käyttöön Kaisanetin avaimet käteen -toimituksella ja sen laatu on taattu vähintään seuraavaksi 50 vuodeksi. Taivas on vain rajana nettiyhteydestä nauttimisessa, ja kaupan päälle kohoaa niin kiinteistön kuin koko asuinalueen arvo katon läpi aivan uudelle tasolle.

Kaisa Kuitu on niin mahtava, että

Rajoittamaton
tiedonsiirtokapasiteetti

Yksinkertaisesti
nopein

Toimintavarma
säässä kuin säässä

Yllättävän
edullinen

Tuttu paikallinen
aina apunasi

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu

Maksuton asiakaspalvelumme palvelee sopimuksia, tilauksia ja laskutusta koskien arkisin klo 8-17.

Tekninen tuki

Autamme sinua laitteiden ja ohjelmien asennuksessa sekä käytössä arkisin klo 8-17. Puhelun hinta 1,35 €/ min + pvm/mpm.

 

Vika/Häiriöilmoitus

Tee ilmoitus, jos laitteesi tai nettiyhteytesi ei toimi. Käyttövalvomo palvelee vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden ja käynnistää tarvittaessa viankorjauksen.

Yritysmyynti

Iisalmen ja Kajaanin yritysmyynnin yhteystiedot löydät täältä.