Valokuitua Lehmo Lehmola ja Niputtajantielle!

Kaisanetin huippunopea laajakaista on nyt Lehmossa!

Selvitimme Lehmolan alueen ja viereisen Niputtajantien alueen asukkaiden halukkuutta luotettavaan Kaisanetin valokuituliittymään ja olemme saaneet alueilta niin paljon kiinnostusilmoituksia, että valokuidun rakentaminen alueelle on alkanut keväällä 2020. Kiitos Teille siitä!

Rakentaminen Lehmolassa on edennyt mallikkaasti, ja alueella on päästy jo laajakaistojen kytkemisiin. Niputtajantien osuus rakennetaan yhteiskaivuna, jolloin osa liittymien kytkemisistä jää vuoden 2021 puolelle.

Mikäli haluat valokuidun alueellesi, niin anna kiinnostusilmoitus, sillä alueen rakentaminen jatkuu osin vielä keväällä 2021.
_______________________________________________________________________

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt rakentamisajan vain 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa. Liittymä kannattaa tilata viimeistään nyt, sillä rakentamisvaiheessa se on edullisinta.

Tästä näet seuraavien viikkojen suuntaa-antavaa rakentamissuunnitelmaa. Rakennamme nyt valokuitua  "punaisella alueella" vielä n. reilun viikon ajan, jonka jälkeen koneet siirtyvät  vielä Niputtajantielle kuitua rakentamaan. 

Joensuu-Lehmola-rakennusaikataulu-06-2020.jpg

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Tilaa liittymä tästä Valokuitusaatavuus -hakuikkunan kautta. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä aina jokaiseen tilaajaan.  

Alueelle on saatavilla myös Kaisanetin kaapeli-tv-palvelut. Kaapeli-tv:n avulla saat mm. kanavavalikoiman kasvatettua noin 150 kanavaan. Lue lisää kaapeli-tv:n kanavista ja eduista tästä.

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Tilaa liittymä ja saat kerralla vuosikymmeniksi toimivan valokuituliittymän oheis- ja lisäpalveluineen. Kysy lisää Juha Hyttiseltä, puh. 044 734 4325.

Bonsky