Valokuitua Vieremälle

Kartoitamme kiinnostusta valokuituun Vieremän kunnan alueella. Vastaamalla kyselyymme voit vaikuttaa alueesi valokuiturakentamiseen. Valokuituverkkoa laajennetaan, jos halukkaita on tarpeeksi. Nyt on aika ilmoittaa valokuitukiinnostus!

Säältä suojassa olevalla valokuidulla saadaan aikaan häiriöttömät nettiyhteydet ja Vieremän alueella on tarjolla myös kaapeli-tv, yli 150 kanavan valikoimalla. Suurikapasiteettinen valokuitu mahdollistaa useiden laitteiden käyttämisen netissä yhtä aikaa. Kaista on kokonaan talouden omassa käytössä, eikä kuitua tarvitse jakaa kenenkään kanssa.

Valokuidulla varmistetaan luotettava nettiyhteys vähintään 50 vuodeksi, ja samalla se nostaa kiinteistön arvoa. Valokuidulla saa käyttöön myös ne palvelut, joita 5G verkon arvellaan mahdollistavan tulevaisuudessa. Suurimpia etuja valokuidun käyttäjille on, ettei etäisyys vaikuta nopeuteen eikä viivettä ole nimeksikään.

Vieremän kunnan alueelle kaavailtu valokuituyhteys on saatavilla myös osamaksulla alkaen 59,90€/kk 36kk ajan tai pelkkä kuituliittymä kertamaksulla jäsenetuhintaan 750€ (norm. 1240€). Jäsenetuhinta koskee kaikkia Kaisanetin jäsenasiakkaita eli Kaisaperheen jäseniä. Osamaksuhinta taas sisältää kuituliittymän ja tarvittavat laitteet, 100M nettiliittymän, kaapeli-tv:n sekä Kaisaperhe jäsenedut. Samalla valokuituliittymäsopimuksella liityt myös Kaisaperheen jäseneksi ilman eri maksua.

Kaisaperheen jäsenenä saat 4% edun laajakaistan ja kaapeli-tv:n kuukausimaksuista heti käyttöösi ja paljon muita etuja. Liittymävaihtoehtoja on saatavilla 1G nopeuksiin asti erilaisilla tv-palveluilla. Tutustu Kaisaperheeseen jäsenetusivullamme ja laajakaistoihin laajakaistasivuillamme.

Onko sinulla kysyttävää valokuidusta?

Ota yhteyttä: Juha Hyttinen p. 044 734 4325, juha.hyttinen@kaisanet.fi tai asiakaspalvelu p. 0800 391 234, asiakaspalvelu@kaisanet.fi