Valokuitua tulossa Kulhon alueelle

Haluatko luotettavan laajakaistaliittymän ja reilun 150 tv-kanavavalikoiman?

Nyt kannattaa olla aktiivinen, sillä kartoitamme parhaillaan Kulhon alueella kiinnostusta valokuituun. Mikäli alueelta saadaan tarpeeksi kiinnostusilmoituksia, valokuidun rakentaminen alkaa kesällä 2021.

Olemme laajentaneet alkuperäisestä alueesta poiketen kuitukartoitusta myös  Kulhon eteläpuolelle (kartta 2), josta on tullut useita kyselyitä ja liittymishalukkuutta valokuituun. Ole siis aktiivinen, vaikka osoitettasi ei löytyisi vielä kartoitettavalta  alueelta, sillä huomioimme myös muilta katuosuuksilta tulevia ilmoituksia! Kannattaa myös aktivoitua naapuruston suuntaan: mitä enemmän katuosuuksilta on varauksia, sitä todennäköisempää on aina kaivun aloitus.

kartta 1. (kartoitettavan alueen kartta)

kartta 2. (suuntaa-antava)

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt 750 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa. 

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin – myös langattomasti.

Laajakaistan kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV). 

Toimi heti, ja tilaa Kaisanetin valokuituliittymä! Näin vauhditat myös alueesi verkon nykyaikaistamista. Liittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta. Otamme sinuun yhteyttä aina ennen varsinaista tilausta. Ilmoita kiinnostuksesi liittymä kohden tästä.

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Rakennettavalle alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä, lue lisää tästä.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Tilaa liittymä ja vauhdita alueesi verkon nykyaikaistamista!
Jäikö jotain kysyttävää, ota yhteyttä: Annukka Taskinen, puh. 044 734 4367, 
annukka.taskinen@kaisanet.fi.