Kaisanet Oy

Valokuitua Paltamoon - ilmoita kiinnostuksesi

Nyt kannattaa vastata alueesi valokuitukyselyyn ja pistää laajakaista-asiat kerralla kuntoon.

 

Selvitämme Paltamon kirkonkylän alueen asukkaiden ja yrittäjien halukkuutta luotettavaan valokuituliittymään. Valokuituliittymän liittymismaksu on nyt 690 € (norm. 1240 €). Voit maksaa liittymän hinnan myös kätevästi osissa.

  • Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alkaen 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. 

Kyselyyn vastaaminen on tärkeää, koska päätös verkon rakentamisesta tehdään tämän kyselyn tulosten perusteella. Vastaa kyselyyn 14.12.2018 mennessä. Päätös liittymien rakentamisesta edellyttää vähintään 100 liittymää.  Klikkaa suunnitellun rakennusalueen kartta isommaksi kuvasta.

Paltamo-valokuitukartta-2018.jpg
Vastaa ja vaikuta rakentamispäätökseen. Kyselyyn pääset klikkaamalla tästä

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Katso lisätietoja valokuituliittymien ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Jäikö jokin askarruttamaan?
Tule valokuituiltaan Paltamon kunnantalon valtuustosaliin ti 27.11.18 klo 17-19. Edustajamme paikalla kertomassa lisää valokuidusta sekä sen tarjoamista hyödyistä ja palveluista.

Lisätietoja asiakaspalvelustamme p. 0800 391 234.

Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?