Valokuitua Liperin Ylämyllylle ja Honkalammelle

Tilaa liittymä! Nyt kannattaa pistää laajakaista-asiat kerralla kuntoon, sillä Kaisanetin huippunopea laajakaista on nyt ulottuvillasi.

Olemme rakentaneet valokuituyhteyksiä Liperin Ylämylly ja Honkalampi alueille vuoden 2020 aikana. 

Alueen 1 (alla) valokuiturakentaminen on edennyt sutjakkaasti ja suunniteltu alue on valmistunut tilattujen liittymien osalta.  

Laajennamme alueen valokuituverkkoa vuoden 2021 aikana nyt rakennetun alueen ulkopuolelle, kysynnän mukaan, joten on tärkeää ilmoittaa myös näiden alueiden valokuitukiinnostusta alla olevan linkin kautta. 

Tässä on alue 2

Valokuituyhteydet on rakennettu kartalla näkyvän mustalla rajatun alueen sisäpuolelle vuoden 2020 aikana (alue 1). 

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin – myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Toimi heti, ja tilaa Kaisanetin valokuituliittymä! Näin vauhditat myös alueesi verkon nykyaikaistamista. Otamme sinuun yhteyttä aina ennen varsinaista tilausta eli ilmoitus ei ole sitova. Ilmoita kiinnostuksesi liittymä kohden tästä.

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Rakennettavalle alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä, lue lisää tästä.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Tilaa liittymä ja vauhdita alueesi verkon nykyaikaistamista! Jäikö jotain kysyttävää, ota yhteyttä alueesi edustajaan: Matti Kontiainen, puh. 050 373 3223 tai 040 504 1311.